anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-a rugat o prietena sa va intreb ceva foarte important bineinteles daca puteti sa o ajutati...Acum cateva luni un baiat mai mare cu un an decat ea se tot dadea la ea adica o lua de gat, vorbea cu ea, vroia chiar sa ii dea si un crin dar la momentul respectiv ei nu ii placea de el dar pe parcurs s-a indragostit de el... dar problema era ca unei colege de la ea din clasa ii placea si ei de acel baiat asa ca a fost nevoita sa ascunda de toata lumea iubirea ei pentru baiatul respectiv doar prietenii aporopiati ei stiau si o alta colega.Pe parcurs relatia lor de amicitie se dezvolta pana cand acea colega mai rea(cea indragostita de acelasi baiat)s-a bagat intre ei cu minciuni de genul ca prietena mea se lauda ca s-ar fi pupat cu baiatul respectiv etc dar ea fost ajutata si de colegii haini ai prietenei mele.Asa ca din cauza lor acel baiat nu o mai baga deloc in seama pe prietena mea ba din cotra se da la mai multe fete inclusiv la colega cea rea si la alte colege(trebuie sa spun ca baiatul este putin si mai "vagabontzel"). Iar relatia lor din prezent este una de cosmar deoarece nu isi mai vorbesc absolut deloc adica baiatul nu mai vrea sa o vada practic sad zice`timi ce ar trebui sa faca pentru a fi exact cum erau inainte, aa si prietena mea este mai timida.VA ROG RASPUNDETI`MI

Răspuns Câştigător
| dizzyizzy a răspuns:

Godstraight face.
tipa e geloasa rau daca a facut astastraight face.
hmm e ciudata situatia.in cazul de fata ar putea prietena ta macar sa incerce sa discute cu el...si sa-i explice cat de cat situatia.si daca ar crede-o baiatul.cred ca s-ar impaca.
Dar ce am scris mai sus se intampla mai rar. si de asta.stii de multe ori aia care sunt mai "rau" castiga tot ce vorwinking. pana intr-o zi cand isi va da seama tipul ce fel de fata e...
Ar trebui sa-l uite si asta e.oh go on
Daca el e influentabil usor.
ai putea sa-i faci si tu la fel colegei "rele". sa te bagi intre ei doi.sa pui cate-o vorba buna pentru prietena ta.sa bai bagi cate-o minciuna. uneori functioneazabig grin.
poate reusesti cumva:*

5 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Sa vorbeasca cu baiatul respectiv si sa ii explice situatia. Daca vrea, poate sa se razbune pe colega aia, nu foarte tare, dar sa zica si ea ceva minciuni despre ea, sa vad si ea cum e... nu e bine sa te razbuni dar te ajuta big grin

| pisoias29 a răspuns:

Daca as fi fost in locul prietenei tale eu i-as fi zis vreo doua "vagabontzelului" (cum ii zici tu), dar cum ai zis ca ea e timida nu stiu ce ar putea sa faca. Cel mai bine pentru ea ar fi sa se ambitioneze putin si sa se indeparteze de el...eu intr-o relatie merg pe ideea ca "tu saruti gura mea, nu gura lumii", asa ca nu mai ascultati ce zice lumea invidioasa!

| adelutza_9680 a răspuns:

Ar trebuii sa incerce sa vorbeasca cu el si sa clarifice situatia. daca ai zis ca ea este un pic timida nu cred ca ar putea sa o faca.Ar fii bine sa se indeparteze de el si fiecare sa isi traiasca viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ii vorbeasca si sa ii spuna tot adevarul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ii vorbeasca si sa ii spuna tot adevarul