anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

m-a sunat prietenul meu cu citeva zile in urma si mi-a zis ca practic sintem despartiti, iar eu atunci am inceput a plinge la tel., incercam sa ii dovedesc ca are nevoie de mine, nu stiam cum va arata ziua de mine fara el.Peste o saptamana el va veni la mine in oras sa discutam despre noi si despre cele intimplate, mentionez ca locuim departe unul de altul, insa faceam tot posibilul sa ne vedem cit mai des...si iata VREAU SA NU II PARA CA INCA MA MAI DOaRE DESPARTIREA, CE SA VORBESC, CE SA II ZIC, CA LUI MAI APOI SA II PARA RAU, SA SUFERE, DAR CA SA NU INTELEAGA CA MII GREU FARA EL.hellp.ce sa fac? cum sa ma comport

4 răspunsuri:
| julieta a răspuns:

Indiferenta doare cel mai mult! nu il mai cauta, fara sms-uri, apeluri ca nr ascuns s. a dupa ce o sa va luati "adio" de la relatie.cateodata nu e bine sa aratam ca suferim in fata lor

| Pupily92 a răspuns:

Da.cum spune mihaela.prefa-te ca nu-ti pasa.si dupa ce vorbiti si va despartiti, nu-i mai da nici un sms, nici un apel, nici un semn de viata...in caz ca te suna el, fa in asa fel incat sa pari fericita. vorbeste-i cat mai putin.lasa-l pe el sa vorbeasca. tu doar aproba ce zice...sa vada ca nu te afecteaza ca v-ati despartithappy

| jolie a răspuns:

Iti spun ca indiferenta e cea mai dura arma nu ii sari in brate pentru ca daca va veti impaca ai sa patesti la fel ori de cate ori va da de alta sau mai stiu eu ce o sa te sune sa iti spuna ca sunteti despartiti fii dura.succes

| Aditzu1988 a răspuns:

Te stapanesti...il mai intrebi daca e sigur de decizia lui? Mai intrebi inca o data "sigur?" si daca zice da, spui bine si pleci.Vei adora reactia luiwinking