Il intrebi ce ar zice daca ar afla ca nu esti cea din poze asa la misto si vezi ce zice... sau te desparti de el de pe id si il consolezi in realitate
Bag ****. Pot sa-ti recomand un medic? Si lui la fel daca crede ca este cu una de pe net.
Buna.
Stii. si eu am fost in situatia asta, l-am pacalit 3 luni de zile, dar si-a dat seama.
Acum suntem prieteni.
Eu spun sa nu mai intri pe id-ul acela; cand o sa vada ca nu vei intra pe mess o sa creada ca l-ai lasat; o sa uite de tine; sau spune-i ca nu vei mai intra o buna bucata de timp pe mess deoarece vei fii plecata undeva.
Succes scumpo!>
Pai eu zic sa nu mai intri pe niciun id din cele 5, si sa vorbesti tu cu el de pe id-ul tau, daca vrei intr-adevar sa fii cu el, trebuie sa vorbiti aman2, nu el cu mai multe :* bafta
Nu face ce a zis fata sau baiatu de mai jos ca ii vei frange inima.cel mai bine ii spui de pe id cu care ete impreuna sa va intalniti undeva dar in loc de "fata aceea" te duci tu si il rogi sa dicutati serios.in cele din urma ii spui adevarul si dc ai facut-o(ca il placi.etc)baiatilor le place adevarul de la o fata si poate te scoti si cu un sarut si chiar sa fiti impreuna... sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: