| andrada a întrebat:

Buna!
M-am bagat in ceva... mai complicat deci va rog sa cititi cu atentie happy. Deci: eu mi-am facut mai multe id-uri cu nume diferite si am dat add de pe toate la un coleg de-al meu pe care eu il plac ca sa vad ce parere are despre mine. Intradevar, am aflat multe lucruri dar am cam scapat controlul si el crede acum ca vreo 5-6 fete sunt lesinate dupa el. Mai rau este faptul ca el crede ca este impreuna cu una din acele fete. Ideea e ca el de fapt a vorbit cu mine si acum nu stiu ce sa fac. Il mint cu chestia asta de vreo 2 saptamani, daca ii spun ca sunt eu o sa ma urasca sad (+ca cred ca el chiar tine la fata asta, cu care "e impreuna"). Acum el viseaza doar la aia pentru ca eu l-am mintit ca am note numai de 10, i-am dat poze de pe net cu fete foarte frumoase etc. iar adevarata eu iar nu mai are sanse la el straight face
Voi ce ati face in locul meu? Sper ca ati inteles ceva laughing Poate imi ve ti spune sa ii zic adevarul dar am ajuns mult prea departe cu minciuna asta sad
Funda + vot la cele mai bune sfaturi.

Răspuns Câştigător
| CristinaCrisy a răspuns:

Il intrebi ce ar zice daca ar afla ca nu esti cea din poze asa la misto si vezi ce zice... sau te desparti de el de pe id si il consolezi in realitate

4 răspunsuri:
| Tiberius a răspuns:

Bag ****. Pot sa-ti recomand un medic? Si lui la fel daca crede ca este cu una de pe net.

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

Buna.
Stii. si eu am fost in situatia asta, l-am pacalit 3 luni de zile, dar si-a dat seama.
Acum suntem prieteni.
Eu spun sa nu mai intri pe id-ul acela; cand o sa vada ca nu vei intra pe mess o sa creada ca l-ai lasat; o sa uite de tine; sau spune-i ca nu vei mai intra o buna bucata de timp pe mess deoarece vei fii plecata undeva.
Succes scumpo!>big grin

| aNdreIiasi a răspuns:

Pai eu zic sa nu mai intri pe niciun id din cele 5, si sa vorbesti tu cu el de pe id-ul tau, daca vrei intr-adevar sa fii cu el, trebuie sa vorbiti aman2, nu el cu mai multe :* bafta

| Daniel112211 a răspuns:

Nu face ce a zis fata sau baiatu de mai jos ca ii vei frange inima.cel mai bine ii spui de pe id cu care ete impreuna sa va intalniti undeva dar in loc de "fata aceea" te duci tu si il rogi sa dicutati serios.in cele din urma ii spui adevarul si dc ai facut-o(ca il placi.etc)baiatilor le place adevarul de la o fata si poate te scoti si cu un sarut si chiar sa fiti impreuna... sper ca te-am ajutat