| Carmen a întrebat:

m-am cam certat cu prietenul meu si nu am mai vb vreo 4 zile ca nu l-am mai cautat.azi dimineata m-a sunat sa vada ce mai fac. dar nu mi-a propus sa ne intalnim desi as fi vrut enorm ca imi este dor de el... ce sa inteleg? ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,depinde de ce v-ati certat,daca tu ai fost de vina,cel mai bine e sa il suni si sa ii propui tu o intalnire,daca din cauza lui s-a ajuns la cearta,lasa-l sa te sune si sa iti propuna el sa va vedeti.
Nu ii esti indiferenta din moment ce te cauta,el acum cand te-a sunat a tatonat terenul cum ar veni,sa vada ce ii spui sa vada daca mai esti suparata,practic sa vada reactia ta, poate se astepta sa faci tu primul pas.
Poate si lui ii este dor de tine a vrut sa iti auda vocea si sa se intereseze de tine ce mai faci.
Cred ca ar trebui sa discutati serios si sa ajungeti la un numitor comun, sa lasati certurile deoparte daca va iubiti cu adevarat.

2 răspunsuri:
| diana_9604 a răspuns:

Bua carmen eu cred ca prietenul tau a asteptat ca tu sa faci primul pas deoarece faptul ca te-a sunat dovedeste ca nu ii esti tocmai indiferenta.cred ca in momentul cand te-a sunat a asteptat ca tu sa il inviti sa va vedeti.parerea mea

| pink10 a răspuns:

Si daca iti e dor de el de ce nu i-ai zis? Pune mana pe telefon si spune-i! Stii, nu o sa o faca el [ baietii au un orgoliu imens ] Daca tii la el fa tu pasul astawinking