anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

m-am certat acum 2 zile cu prietenul meu.La scoala ne-am sarutat si ne-a vazut o colega si ne-a pozat cu telefonul ei. El a mai vrut sa ne sarutam la plecare, dar eu nu am vrut pentru ca toti colegii nostri stateau cu telefoanele. El acum nu mai vrea sa mai vorbeasca cu mine pentru ca nu ne-am sarutat atunci.Va rog frumos ajutat-ma!

7 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai sincer si eu m'as fi suparat daca eram in locul lui...adica tie nu ar trebui sa-ti pese de ceilalti... din moment ce tu tii la el... ce e mai important pentru tine? El sau colegii tai imaturi care nu au altceva mai bun sa faca decat sa te necajeasca? Si ce daca faceau poze? esti cu prietenul tau si nu e nimic rau in asta. Data vitoare intoarce'te si zambeste la aparat happy

Janina
| Janina a răspuns:

Doamne fataaaa... dar ce esti asa speriata!

| theodoraafi a răspuns:

Cati ani ai?

| yuppy a răspuns:

Buna.....probabil ca el a vrut ca ceilalti sa faca poze

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ca iti era frica sa nu ajungi pe youtube, tatal tau fiind un mare internaut happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda....scz de limbaj da dai in *** de retarzi daca le ciuda ca nau cu cine sa se pupe ....asta e asa sunt uni eu zic sa reincepi relatzi si iti zic eu ca pretenu tau nu e asa de supar o face si el asa sa vada cat de mult tzii la el

| v3r54c3 a răspuns:

Eu cred ca e greseala ta pentru ca tu nu stai cu colegi stai cu pr tau