Ai facut o mare greseala din pacate. Sa nu uitam ca o despartire nu trece intr-o zi, doua. Daca el s-a despartit de ea, inseamna ca nu mai mergeau treburile. A inceput o noua relatie cu tine si tu te-ai bagat in ceva ce el nu mai vrea. Nu trebuia sa o suni, e de ajuns sa-l intrebi pe el, trebuie sa ai incredere inn el, sa-l intelegi, sa-l asculti... nu sa-i aduci aminte mereu de fosta. Ai mare grija de acum inainte :* Bafta!
Greseala ta a fost ca nu ai incercat sa comunici cu el,sa ii spui tot ce te nemultumeste,dorintele tale,trairile tale,sentimentele.Daca ii spuneai nu se ajungea aici. Daca te nemultumea ceva trebuia sa ii spui si daca te iubea iti acccepta unele dorinte.dar greseala ta a fost ca in loc sa discuti cu el ai discutat cu ea si inseamna lipsa de neincredere. Discuta cu el, spune-i ca tii la el, ca ai gresit
Nu stiu daca o mai iubeste dar ceva are pentru ea odata ce s`a certat cu tine pentru fosta prietena. Poate nu vrei sa il pierzi dar eu zic sa ai grija ca nu e de bine. Daca te iubea pe tine, sau macar tinea la tine nu se supara asa si in nici un caz nu se despartea de tine.parerea mea...meriti mai mult.succes :*
Am vorbit cu el acum 20 de minute si mi-am cerut scuze si a zis ca ma iarta pentru ca ma iubeste da trebuie sa inteleg si eu ca el nu mai are nici o treaba cu ea si ca nu sar desparti niciodata de mine pentru alta fata Si primul lucru mi-a zis sa am incredere in el ca pe el asta il nemultumeste ca anm incredere in el ca asa sunt ok
Ce spuneam. trebuie sa ai incredere in el. Fa asta si ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Ma bucur ca a revenit totul la normal!