Buna! nu stiu ce sa zic, dar ar trebui sai arati ca tii la el sau prefate ca esti supi intotdeauna cand il vezi... mai incearca sa vorbesti cu el, sau amenintal zii ca te omori daca nu se impaca cu tine incearca sa vezi ce rezultate obtii... fundita? te rog
Incearca sa-l faci gelos. Daca mai tine la tine sigur nu o sa suporte. Daca vezi ca nu-i pasa, las-o balta, cautati altul si incearca sa-l uiti.Succes!:*:*
Cel mai bine ar fi sa il lasi in pace cateva zile, daca totusi nu poti sta fara el dai un mesaj dar tot asa peste cateva zile intreba-l ce mai face nu te apuca sa ii spui ca mori daca stai fara el daca nu iti raspunde la mesaj inseamna ca asta a fost dorinta omului, si iti vezi de viata ta
Decat sa stai dupa el mai bine gasesti altul.lumea nu e limitata doar la o persoana.:*
NU TE LASA CALCATA IN PICIOARE! Mai bine incearca sa iesi in evidenta la el, sa il faci pe el sa iti ceara sa va impacati
Am vazut aici raspunsuri sa pari suparata cand il vezi. Nu[-x Fi tot timpul cu zambetul pe buze aranjeaza. te mereu iesi in evidenta Nu trebuie sa il rogi tu sa va impacati sa ii demonstrezi tu ca il iubesti te va crede o fraiera si o obsedata Doar fa. l sa ii para rau ca te. a parasit. Nu. l fa gelos, asta e doar pe moment ca iti dai tu seama daca mai tine el sau nu la tine, dar mai bine nu incerca asta. Daca vezi ca tot nu iti da atentie atunci cautati altul care sa te faca sa. l uiti pe respectivul.
Pai si eu am trecut tot prin asta deci o sa iti spun cum am procedat eu puneti status cu mesaje ca il bsk suna-l si spune-i ca il iubesti (arata-i cat de mult il iubesti)!:*
Mutubal întreabă: