| RougeEttiquete a întrebat:

M-am certat cu un baiat care se dadea cel mai bun prieten al meu.Astazi mi-a spus ca sunt doar o simpla prietena si ca il enervez cu telefoanele si i-a zis unei prietene ca am probleme cu capul si nu stiu ce.Isi tot bate joc de prietenele mele si mi-a spus ce greu si-a luat el ramas bun de la o fata care sta langa el la bloc si ca nu o s-o mai vada si nu stiu ce.Si pe mine practic m-a lasat de o parte si intotdeauna i-am dat sfaturi, idei noi, l-am facut sa uite de una care si-a batut joc de el. Iar acum ma da la o parte. pur si simplu.Am zis ca nu mai vreau sa vorbesc cu el si i-am dat ignore. Dar tot la el ma gandesc.Cum pot sa fac sa-l uit odata pentru totdeauna.Pls situatie urgenta. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| cuvant a răspuns:

Buna LoveeDrug,
Situatia e destul de complicata la nivelul sentimentelor deoarece tu ai pus suflet in relatia voastra de prietenie iar el poate nu atat de mult. Din cauza aceasta tu te gandesti inca la el.
In acelasi timp mai este o situatie si crede-ma ca se intampla foarte des. Dupa o situatie de genul acesta persoana care se simte cu musca pe caciula si vrea sa rupa o relatie de genul acesta incearca sa arunce tot gunoiul pe celalalt. De obicei incepand a-i distruge imaginea celuilalt fata de prietenii comuni.
Ii posibil sa fie ceva pe moment si sa reveniti dar in acelasi timp s-ar putea sa rupeti relatia pentru totdeauna.
Eu ti-as sugera sa stai linistita si sa nu faci nici un doar cereti scuze in ceea ce ai gresi.
bafta
P.S. nu ti-am scris pentru a lua o funda

9 răspunsuri:
| Elisa a răspuns:

Probabil ca tu pe parcurs, fara sa vrei, te-ai indragostit. El cred ca uneori spunea anumite lucruri la nervi asa cum face toata lumea, e firesc. Daca te-a dat laoparte inseamna ca nu i-a pasat. Nu te mai gandi la el.

| Artemisia a răspuns:

Ce proasta esti, l-ai tot pupat undeva, iar acum el iti arata dosul, mda, ma rog.
Nu inteleg cum te mai poti gandi la o persoana care nu da nici doi bani pe tine? thinking

| MiK3L a răspuns:

Nu poti !

| mady_6656 a răspuns:

Sincer parerea mea eu cred ca u esti cam indragostita de el
... dar nu cred ca e o dragoste pura, o data cu dragostea vins i suferinta si o data cu ele vine si fericirea si tristetea, nu te-ea obligat nimeni sa faci lucrurile astea pentru el, asa cum el nu e obligat sa faca ceva pentru tine, iubirea e sincera fara sa aiba asteptari de la celalt iubesti fara conditiia de a da inapoi ce ai daruit... un timp te vei gandi mereu la el dar incearca sa nu bagi in seama ce spune si sa te lasi neatinsa de vb lui care stiu sigur ca te dor dar da-i impresia ca nu-ti pasa va face ceva sigur daca spui ca l-ai ajutat :d funda?

| anytimeanywhere a răspuns:

El nu era prietenul tau din cate vad! Cel mai bine e sa stai cu prieteni (adevarati) ei intotdeuna te sprijina si iti sunt alaturi! Bafta!

| Crisvio a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca tinesad

| bebe23 a răspuns:

Chiar vrei sa il uiti?
Si prietenii cei mai buni se mai cearta!
eu spun sa te mai gansesti si cand se mai linistesc apele vorbeste cu el, intreaba-l dc a reactionat asa!

| RougeEttiquete explică:

Kryssy nu sunt proasta.deci eu spun ca ma gandesc la el cum ne distram si astea.mai de graba imi amintesc.Si daca nu-ti comvine nu raspunde.si mai ales in modul asta!

| lifeonlyforlove a răspuns:

Eu socot ca nu estiproasta cum socot unii. purshisimplu ai incredere in multe persoane.adesea ei doar se folosesc,numai ca trebuie sa intelegi asta deodata, in fine... uita de el gindeshtete cum procedeaza cu tine si daca te respecti atunci nu te vei gindi la el, fii mai mindra cind treci pe linga el capul sus si ridete impreuna cu prietenele fate ca nu il vezi.si daca se mai apropie de tine fate ca nu il stii si sa nu mai vb cu el niciodata!