Intelege-l, poate este prima dragoste si nu prea stie ce sa faca. lasa-l sa se obisnuiasca
Eu zic sa ii spui.nu aveti dc sa va ascundeti sau aveti? in fine. spune-i si fa-l sa inteleaga.cel mai bun moment sa-i spui ar fi la scoala in pauza.cand il vezi.mergi la el si ii spui. daca zice ca nu ca nu stiu ce il iei si il saruti nu o sa te opreasca.o sa-i placa.
In lume nu trebuie sa ti fie rusine cu persoana iubita, atata timp cat va iubiti si va intelegeti de ce sa nu fie publica relatia voastra, convinge-l ca o sa fie mai bine sa afle si altii o poveste interesanta de iubire
Am avut aproximativ aceeasi situatie )) cind aveam 12 un baiat mi-a propus sa ne combinam iar eu nu stiam cum sa spun parintilor si stiam la sigur ca nu imi vor permite sa am o relatie cu un baiat la asa virsta, deci nu ieseam niciodata impreuna doar la pauze si vorbeam si noi chestii personale el mi-a spus ca vrea sa ma sarute si sa ma imbratiseze insa nu la scoala, si apoi am aflat ca s-a sarutat cu o fata mai mare chipurile fiindca eu nu vroiam iar lui ii era pofta sa se sarute, eu cred ca mai bine trebuie sa-i spui cumva gingas caci ma rog esti fata, ar fi bine sa ieshiti in oras la o primblare sau ceva, si sa il apuci de mina sa-i dai cu mina prin par si poate s-a dezgheta un pic sper ca te-am ajutat
este prea rusinous prietenul tau, daca tii cu adevarat la cineva nu trebuie sa-ti fie rusine, din contra trebuie sa ii para bina ca are asa o prietena ca tine
sper ca te-am ajutat :*)