| deea_3968 a întrebat:

Buna m`am combinat cu un baiat din scoala dar el este asa mai timid si nu vrea sa stie astia din scoala ca suntem impreuna... din cauza ca e timid noi nu ne imbratisam sau facem ce fac cuplurile normale decat cand iesim in pauze ne soarbem din priviri si atat.
As vrea sa ii sp ca vreau sa fim si noi mai apropiati ( sa ne imbratisam sa ne kiss )
Dar nu stiu mi se pare ciudat sa-i spun big grin

Răspuns Câştigător
| SobolanVasile a răspuns:

Intelege-l, poate este prima dragoste si nu prea stie ce sa faca. lasa-l sa se obisnuiasca happy

5 răspunsuri:
| kirin a răspuns:

Eu zic sa ii spui.nu aveti dc sa va ascundetihappy sau aveti? in fine. spune-i si fa-l sa inteleaga.cel mai bun moment sa-i spui ar fi la scoala in pauza.cand il vezi.mergi la el si ii spui. daca zice ca nu ca nu stiu ce il iei si il sarutiwinking nu o sa te opreasca.o sa-i placa.

| Allex7 a răspuns:

In lume nu trebuie sa ti fie rusine cu persoana iubita, atata timp cat va iubiti si va intelegeti de ce sa nu fie publica relatia voastra, convinge-l ca o sa fie mai bine sa afle si altii o poveste interesanta de iubire

| auroraa a răspuns:

Am avut aproximativ aceeasi situatie )) cind aveam 12 un baiat mi-a propus sa ne combinam iar eu nu stiam cum sa spun parintilor si stiam la sigur ca nu imi vor permite sa am o relatie cu un baiat la asa virsta, deci nu ieseam niciodata impreuna doar la pauze si vorbeam si noi chestii personale happy el mi-a spus ca vrea sa ma sarute si sa ma imbratiseze insa nu la scoala, si apoi am aflat ca s-a sarutat cu o fata mai mare chipurile fiindca eu nu vroiam iar lui ii era pofta sa se sarute, eu cred ca mai bine trebuie sa-i spui cumva gingas caci ma rog esti fata, ar fi bine sa ieshiti in oras la o primblare sau ceva, si sa il apuci de mina sa-i dai cu mina prin par si poate s-a dezgheta un pic happy sper ca te-am ajutat

| Vikky2209 a răspuns:

big grinbig grin este prea rusinous prietenul tau, daca tii cu adevarat la cineva nu trebuie sa-ti fie rusine, din contra trebuie sa ii para bina ca are asa o prietena ca tine
sper ca te-am ajutat :*laughing)

| DaRkMist69 a răspuns:

Dai papucii!