Cam greu de dat un sfat, dar incerc, imi pare rau daca nu imi iese.
Deci e aiurea ca tatal lui nu te place si mai aiurea ca v-ati despartit dupa aproape 4 ani
Cred ca ar trebui sa te controezi singura, sa vezi daca intr-adevar a pus ochii pe cineva sau nu, sa incerci sa te pui in locul lui, sa te gandesti cum a fost cand te purtai bine si cum a fost cand te`ai purtat rau, sa vorbesti cu el sa il rogi sa te asculte si sa ii spui la tot ce te`ai gandit si incearca sa il convingi sa e important pentru tine ca si nevoie de el si ca vrei sa lupti pentru dragostea voastra.
Cat despre faptul ca vrei sa il recuceresti, cred ca nu poti. De ce?
Pentru ca nu cred ca dragostea a disparut asa brusc, nu cred ca l`ai pierdut ca sa poti spune ca trebuie sa-l recuceresti.
Daca intr-adevar a gasit pe altcineva, aici nu vad nicio solutie, depinde doar de el daca se simte mai bine in noua relatie sau nu.
Sper ca vei reusii sa faci ceva pentru ca este pacat, cat despre tatal sau.pana la urma e vorba doar de 2 intr-o relatie, iar iubitul tau ar trebui sa te sustina si tu pe el la fel
Daca vrei sa vbb in particular lasa`mi un mesaj cu id`ul tau.
Succes si Curaj, toate se rezolva cu atentie si calm.
"am țipat la el, l-am lovit," - Pentru asta nici nu meriţi să mai fii vreodată cu el.
De asemenea, când discuţi cu un om cu care ai o relaţie de 4 ani jumate îţi ceri scuze şi porţi discuţii MATURE şi civilizate nu îi spui că "ai pus ochii pe altcineva". Asta fiind cea mai imatură soluţie cu care puteai veni.
De iubit nu ştiu dacă te iubeşte, asta ştie doar el, dar de păsat de tine în mod cert îi pasă.
Problema e că acum e prins într-o situaţie oribilă de care doar tu te faci vinovată.
El acum constată că e posibil ca taică-su să fi avut dreptate când s-a opus relaţiei voastre.
Încearcă să discuţi cu el şi cere-ţi multe scuze pentru că de situaţia asta doar tu eşti de vină! După ce-ţi ceri scuze şi mergi şi la tratament (la doctor), apoi îţi rămâne să SPERI că el va mai vrea să fie cu tine. (Eu sincer n-aş mai vrea nici în 10 vieţi oricât de mult te-aş iubi dar na... unii bărbaţi sunt mai "moi")
Ţi-am răspuns doar pentru că ai scris corect în română (exceptând acel "cucerii"), căci în mod normal în astfel de situaţii nu mă complic să sfătuiesc pentru că dacă eşti cu el de 4 ani şi ceva şi îl numeşti logodnic înseamnă că ai peste 20-21 de ani şi consider foarte trist faptul că nu realizezi cât de mult greşeşti.
Salutare.
Din cate ai spus tu, el chiar tine la tine, se vede! Eu cred ca, comunicarea este cea mai buna, intalniti`va fata`n fata si discutati deschis. Spune`i ca i`ai zis ca ai pus ochii pe altcineva de teama ca nu i`ar mai pasa de tine, spune`i adevaraul! Nu cred ca el ar fi pus ochii pe altcineva, a spus asta din orgoliul barbatesc, ca i`ai zis tu si sa nu ramana si el mai prejos! Deci eu cred ca solutia este sa stai de vorba cu el deschis, aminteste`i cat de mult v-ati iubit si inteles in acesti 4 ani si 4 luni.amintiti`va clipele frumoase si cu siguranta va veti continua relatia, ar fi si pacat de altfel! Bafta!:*
Daca il mai vezi spune-i ca tiai gasit si u pe altcineva mai frumos si o sa fie invidios si o sa vina iar la tine si tu o sal respingi pana cand o sa faca crize incerca succes