| geocris98 a întrebat:

Bună.M-am despărțit de prietenul meu de o aproape două zile,pentru că eu am ieșit afară să se vadă varămea cu prietenul ei,dar era și el acolo...și s-a supărat pe faptul că am ieșit fără să îi spun că ies,dar noi vorbim la telefon cum vorbeam când eram împreună,tot el mă sună și bate tot felul de apropouri ceva în genul"Sper că varătata nu inderpretează altcevea","Da tu trebuia să te duci la varăta" etc, ceva de genul făcea și când eram împreună.Mai avem șanse să ne împăcăm?

Răspuns Câştigător
| GreenBubble a răspuns:

Mda.straight face
In primul rand e mult prea posesiv iar asta spune multe.
In al doilea rand mi se pare mai mult o chestie intre niste pusti de 14ani.
In al treilea rand, da, sanse sa va impacati mai aveti.Cand cineva nu mai vrea sa aveti legatura nu te mai cauta pur si simplu.

Take care!(^_^)

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Serios? S-a suparat ca tu ai iesit afara cu vara-ta fara sa ii spui? Oh My Fvckin' God! Cat de nebun e tipu asta? Lasa-l naiba ca nu te merita, a ajuns de la iubire la posedare... Vrea sa te posedeze, adica sa iti spuna el cum si ce sa faci si sa n uai voie sa faci nimic fara acordul lui.

Pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce ma esti la puscarie si el e gardian? de ce nu-i spui? mai blegea? tu crezi ca o sa stau eu inchisa de hatarul tau? am treaba puiule,ma intalnesc cu fete,baieti,prieteni, rude, merg la piata si oriunde vreau, si acum si dupa ce ma voi casatori.o relatie bazata pe sentimente si incredere, asigura libertate totala nu igradire a ei.

| DjAdvanced a răspuns:

Ti-as da un raspuns dar nu stiu daca imi da voie fostul tau iubit. sper ca intelegi la ce ma refer. Si cu asta am spus tot happy