| ciucalata a întrebat:

m-am despartit de iubitul vietii mele acum aprox un an. acceptase sa fim impreuna ca sa se razbune pe o fata (eu nu stiam asta si m-am suparat, dar l-am iertat si il voi ierta oricand pentru orice-e totul pentru mine) de atunci ma trateaza cu indiferenta, eu inca il mai iubesc, insa el iubeste pe altcineva. faza e ca ma inteleg foarte bine (ca amici) cu fratele lui. cum as putea sa ma folosesc de fratele lui pentru a-l recuceri pe fostul? nu accept rasp. de genul: nu se poat, pentru ca stiu ca se poate l-am avut o data il pot avea oricand. problema e cum sa-l fac sa ma iubeasca si sa-si-o uite prima dragostea din liceu, el spera sa fie cu ea, dar ea nu vrea, ar fi perfect ca fim impreuna. va rog ajutati-ma!

8 răspunsuri:
| LoveAngel223 a răspuns:

Daca el are iubita nu te baga pentru ca strici o relatie gandeste'te si la el nu numai la tine.Nu iti spun din rautate dar si eu sunt in aceeasi situatie si nu am ce sa fac cand se va ivi o oportunitate o voi folosi.Doar c****e strica relati.

| Extasy a răspuns:

In primul rand nu il cauta prea des si nu il stresa nici pe el, nici pe fratele lui cu intrebri despre el pentru ca atunci cu siguranta va fi total dezinteresat de tine. Insa, ii poti dovedi fratelui sau ca esti o fata speciala ( acesta cu siguranta va avea grija sa-l informeze ), ajuta-l ori de cate ori are nevoie, cand vorbiti poarta-te frumos cu el, dovedeste-i ca ai un caracter placut si ai grija sa fi tot timpul aranjata si fresh in prezenta lui.

Sper sa-ti fiu de folos.
Te-am pupat :*

| ciucalata explică:

Pai ideea e ca n-are o relatie cu ea si nici n-au fost impreuna vreodata, doar ca el nu vede ca sunt femeia vietii lui si plange dupa ea

| andreea_9470 a răspuns:

laughingdoamne tu fata nu stiu de ce te mai strofoci atat.nu vezi ca nu te iubeste si nu te-a iubit nici la inceput, niciodata, deci nu putem vorbi despre o "recucerire", pentru ca nici cucerit nu era baiatullaughing... el iubeste alta fata, asa ca mai bine uita de el si nu-i mai cersi dragostea

| Razvan a răspuns:

Nu accepti raspunsuri de genul nu se poate pentru ca nu il iubesti, esti obsedata de el. Faptul ca ai fi in stare sa ii ierti orice ar trebui sa te puna pe ganduri; daca te faci pres in fata lui nu inseamna ca te va iubi. Daca sustii ca il iubesti lasa-l sa fie fericit.Nu exista dovada mai mare de iubire decat asta.De ce sa tii langa un tine un om care nu simte acelasi lucru pentru tine?

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Revino cu picioarele pe pământ. Nu vei reuşi niciodată să îl faci să te iubească fără voinţa lui, şi vorbind sincer, nu ştiu cum reuşeşti să iubeşti atât de mult pe cineva care ştii că te-a minţit şi probabil nici nu te suportă. Alege-ţi persoanele de care te ataşezi astfel încât să ştii că şi ei te doresc şi nu ţi-ar face rău... dragostea neîmpărtăşită se numeşte obsesie, îţi recomand să îl laşi în pace.

| cucu a răspuns:

Problema este cum sa accepti tu ca nu o sa-l ai NICIODATA... chiar nu poti sa intelegi ca nu te iubeste si el nu se simte bine ine compania ta? dc vrei sa-l chinui? daca intr-adevar il iubesti lasa`l sa fie feriit cu cine vrea el adica u fata pe care o iubeste ...si care in nici un caz nu esti tu

| Pacala a răspuns:

"Iubitul vietii tale" era cu tine ca sa se razbune pe alta... laughing Si tu vrei sa il recuceresti laughing Dumnezeule, de ce face una ca tine umbra pamantului?