| georgiana_9856 a întrebat:

m-am despartit de pr meu acum 5 zile.eram d 4 ani si ceva impreuna am m-ai fost despartiti si ne-am impacat..acum stateam impreuna la mine acasa si cand ne-am certat el a plecat. vreau si eu un sfat ce ziceti sa il mai caut eu tot ii tr mesaje imi mai raspunde la ele dar nu tot timpu.mi-a propus sa mai fim impreuna dar sa stam separat.dar nu il inteleg de ce nu prea ma cauta daca mai vrea sa fim impreuna?

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Are si el dreptatea lui, o relatie tine mai bine cand cei doi stau impreuna, fara altcineva pe capul lor. Altfel apar tot felul de frecusuri intre parinti si "ginere" care pot duce si la despartire.
Daca aveti posibilitatea (financiara), atunci propune-i sa incercati sa vedeti cum merge daca stati impreuna, doar voi 2.

| georgiana_9856 explică (pentru Zenithf):

Pai eu i-am propus si a zis ca momentan sa mai stam asa si daca o sa ne intelegem bine o sa ne mutam impreuna dar el nu prea ma cauta.

| neutrino a răspuns:

Relatia a luat sfarsit si chiar daca veti incerca sa o mai dregeti, tot aici veti ajunge. Nu exista sa fii impreuna dar separat, decat pentru amanti.

| TheBlackAng3l a răspuns:

Eu cred ca poate are pe cineva sau s-a plictisit si vrea sa aiba libertate sa aiba si pe altcineva...vb cu el, si poate ai si tu o vina, poate ii e frica de monotonie, schimba ceva in relatie, cheama-l la tine sa vb si asteaptal intr-un halat si fara lenjerie pe tine..cv de genul

| georgiana_9856 explică (pentru TheBlackAng3l):

Pai am vb cu el si a zis ca nu mai vrea sa stam impreuna sa il stresez toata ziua.mi-a propus sa continuam rel dar sa stam separat sa ne intalnim o data pe saptamana sau la 2. o sa il las un timp sa se gandeasca k nici el nu stie ce vrea..probabil e si cestia k ar incerca ceva mai nou... si dupa sa se intoarca tot la mine k a mai facut chestia asta cand am mai fost despartiti.dar dati-mi un sfat sa il mai caut eu sa ii mai tr mesaje sau sa il las asa sa vad ce vrea de fapt? daca eu nu ii tr mesaje el nu imi trimite...

| georgiana_9856 explică:

El nu vrea sa mai stea in casa cu mine k eu stau cu parintii mei a zis ca daca o sa ne intelegem bine pe parcurs sa ne mutam doar noi 2 cu chirie

| georgiana_9856 explică:

Am uitat se specific k el vroia sa facem multe lucrurii nebunestii cand faceam dragoste si eu il refuzam credeti ca si asta a fost o problema? si faptul ca ma tineam toata ziua dupa el? oare mai am vreo sansa sa il recastig?