| Sergiu_3138 a întrebat:

M'am despartit de prietena mea, acum ceva timp.
Mai exact 2 saptamani, bun toate bune si frumoasa, incerc sa o uit. Incerc. Dar nu reusesc, si ma tot gandesc daca ea o tinut la mine, si mai multe chestii.
M'am despartit de ea dintr'un motiv, nu stiu, mie unu mi se pare prostesc.
"Nu a vrut sa ne purtam la scoala ca 2 iubiti, din cauza barfelor, si a ales sa ne despartim daca eu nu sunt de acord" Va rog nu imi spuneti "Daca tineai la ea puteai sa accepti ce iti cere" relatia e foarte complicata pe langa "Sa ne ascundem la scoala" mai sunt unele chestii.
Chiar nu stiu ce sa cred, ea spune ca ma iubeste si ca tine la mine, dar totusi de ce face asta?
Nu inteleg si nici nu o sa inteleg vreodata... Diferenta de varsta intre mine si ea e de 2ani jumatate. Eu fac 17 in Decembrie. Acuma idea e cum sa o uit, o vad zilnic la scoala, de salutat nu ma saluta, nici nu ma priveste. Parca nu m'ar cunoaste, si ma doare chestia asta, persoana la care tineam cel mai mult si inca tin la ea si o iubesc imi face asemea chestii, is total confuz. Vreau sa o uit, dar cum? O vad de 3-4 ori pe zi. cel putin, si sunt prieten (amic) cu sora ei. si ma inteleg destul de bine cu ea.
Chiar nu stiu ce sa fac, cum sa o uit. Sugesti? si va rog fara raspunsuri fara sens. Multumesc

Răspuns Câştigător
| shtephie a răspuns:

"Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenta." straight faceNu cred ca te iubeste.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca te iubea cu adevaratelea nu iti facea asta despartirea sad Acum si tu trebuie sa faci la fel sa nu te uiti la ea asa poate vine ea la tine.

| Mihai_3714 a răspuns:

De ce incerci s-o uiti? Oricum poti alege ce sa faci:
1. Vorbesti cu ea si accepti decizia ei ( cea din care v-ati despartit) ii spui ca ti la ea, te gandesti numai le ea si o IUBESTI. Sunt sigur ca daca tine si ea la tine in secunda doi va veti impaca iar daca nu nu te merita. happy ( sau cel putin asa poti sa te gandesti)

2. Sa uiti de ea? Iti va veni in minte oricand din intamplare si tot te vei gandii la ea. Eu zic sa vorbesti cu ea si sa luati o decizie finala sau sa iti faci alta prietena dar NU iti sugerez intr-un fel ata.
Bafta si scuze pentru. greselile de ortografie.

| Blondamea a răspuns:

Daca te ubea cu adevarat nu v-ati fi despartit si casa o uiti nu ai alta solutie decat sa cauti pe altcineva

| Alecsaandrra a răspuns:

Fi indiferent cu ea. Nu o baga in seama(pe mess/la scoala)
Tine distanta de ea si persoanele care iti aduc aminte de ea, cum ar fi sora ei. happy
Cum ea e indiferenta cu tine si nici nu te priveste, asa poti sa fii si tu.
Indiferenta doare cel mai tare iar pe urma. sigur va veni singura singuricawinking
Bafta! Fundita? :*

| KostiKa a răspuns:

Raspundei cu aceeasi moneda! bft tongue