"respeca-te mai mult", "nu mai plange ca proasta", "uita-l" toate astea sunt doar tampenii. Il iubesti? daca da, atunci vei lupta pentru el, il vei face sa fie al tau, indiferent de piedicile puse; nu il vei lasa pur si simplu sa plece in bratele celeilalte pur si simplu.
Daca o sa asculti tampenii ca acelea pe care le-am insirat eu la inceput, atunci nu il iubesti, si ceea ce tu numesti dragoste e doar o pasiune trecatoare. Tu decizi de care parte a baricadei esti, dar ai grija ca orice decizie te poate afecta in viitor (chiar mai mult decat te afecteaza acum...chiar daca nu ma crezi).
Buna gajika! Te rog, nu mai astepta sa va impacati daca va fi sa va impacati o sa va impacati. Pana atunci eu iti zic ca nu merita nici un baiat sa plangi sau sa suferi din cauza lui.Am invatat asta din propriile gresel.Vezi? Exact cum spuneai tu "am incercat sa ies cu alti baieti" vezi? Asta e ideea. Hai sa-ti spun eu ceva! Am invatat ceva de la o persoana care ma ajuta oricand si la orice, ca daca iubesti un baiat si acel baiat nu te iubeste asta nu insemna ca s-a terminat lumea "ca a venit sfarsitul lumii din cauza lui" dar din cei 100 toti cei 99 au spune "da" si doar el ar spun "nu", asa ca nu ai ce pierde daca il lesi tu...Esti fata, orice poti obtine. Ce mai astepti traiesteti viata\:d/. O viata avem, trebuie sa o f***m (scuze de expresie)cat de tare putea, ca daca nu atunci ne f**e (scuze de expresie)ea.Asa ca distreaza-te, traiesteti viata la maxim\:d/, caci o viata avem nu 2-3 ci doar 1. Dci? Nu t mai straduii sa-l recuceresti, daca chiar te iubeste si chiar te vrea langa el va veni manancand pamantul, stii cum va face?=p~. Ca si catelusul cand il loveste, vine suparat, asa va veni el. Si atunci tu vei fi stapanul si el va fi catelul care va suferi. Nu te lasa, arata-i ca nu-ti pasa. Te pup dooolce >:d
@mihaela explică:
Azi am vb cu el a trecut pe la mine si am stat de vb dar nu stiu ce vrea...imi zice ca tot eu sunt vinovata...
Tu esti vinovata... dar din ce motiv? Nu te poate acuza daca nu are si ceva motive. Tot ce trebuie sa faci in aceasta situatie este doar sa cauti si motivele din care el face acest lucru. Dar in acelasi timp, sa stii si niste raspunsuri la ceea ce urmeaza sa spuna el. Fiind spontana in raspunsuri il poti lua suficient de repede incat sa isi uite argumentele pregatite.
Si eu am fost intr-o situaite asemanatoare, adica tot eu l-am lasat si tot eu am vrt sa ma impac cu el si nu a mai vrut el facandu-ma sa sufar, ideea e ca nici eu nu am putut sa fiu cu alti baieti. dupa ce ai o rel lunga si te desp nu poti fix cu urmatorul baiat sa fi pe o perioada lunga. incearca sa mai cunosti si alti baieti. e am uitat in vreo4 luni dar a fost greu. si acum am pe altcineva cu care mie mult mai bine si pot spune ca am fost o fraiera ca am plans zile si nopti dupa el chiar si in spital am ajns... asa ca, ce ai scuipat nu mai linge
Azi am vb cu el a trecut pe la mine si am stat de vb dar nu stiu ce vrea...imi zice ca tot eu sunt vinovata...
Acum "cica" ne am impakt dar pana cand nici eu nu stiu. a inceput iar sa mi ceara bani iar cu cine umbla nu stiu. mi e greu pentru ca am plecat in alt oras p un contract de 2 ani iar el tot promite ca vine dupa mine deja ma dispera distanta si nu neaparat de el dar sunt fara familie fara prieteni la 500 km de casa... cand incerc sa pun punct el ma cauta si mi spune ca suntem impreuna iar apoi se schimba la 180 de grade nu stiu mi e greu fara el dar si mai greu cu el insa ma alina faptul ca il iubesc mai mult decat orice pe lume
Agent47 întreabă: