Indiferenta doare cel mai tare, ceea ce te face sa stii mereu ce face el. Poate nu vei reusi sa-l suni sau sa-l cauti, dar asta pe el il face sa te trateze si mai indiferent.Cu cat il cauti mai mult cu atat se incapataneaza mai tare.Seteaza-ti telefonul in asa fel incat atunci cand formezi numarul lui sa nu ai acces.Cred ca este undeva la restrictii apel sau filtrare apeluri. Daca nu mai dai nici un semn de viata el o sa inceapa sa te caute.Trateaza-l cu cea mai mare indiferenta si incearca sa te incapatanezi sa-l cauti.In acest mod afli si tu daca ii pasa de tine si daca vrea sa va impacati. Spuneti mereu in gand: "Sunt mai buna decat el! N-a murit mama baietilor!" Sper sa te ajute...
P. S.: Si daca te suna, nu-i raspunde din prima, sau lasa-l sa te sune putin mai mult.Cand ii raspunzi, spune-i ca erai ocupata. La mine a mers de fiecare data, si asa a alergat el dupa mine, nu am mai stat sa ma mai chinui cu telefonul, desi-mi muscam limba de nerabdare sa-l sun :*
Buna, despartirile astea... te trateaza cu indiferenta? Atunci asa fa si tu, ca indiferenta doare si daca chiar tine la tine si ii pasa de tine atunci te va cauta el, stiu ca tentatia e mare, asa faceam si eu, nu rezistam sa nu ii dau un sms sau un beep macar, ceva acolo sa ma bag in seama cu el; uneori il sunam cu diferite pretexte numai sa ii aud vocea, din fericire ne-am impacat pana la urma; in fine, ceea ce vreau sa iti spun e ca daca tu il tot cauti si il suni, nu rezolvi nimic, tot mai rau va fi, ca stie ca suferi si ca il iubesti si face pe indiferentul si te ignora.Depinde si de ce v-ati despartit. Eu zic sa il lasi, tentatia e mare dar incearca sa te abtii, gandeste-te ca daca vei fi indiferenta exista sansa sa te caute el si cand vede ca nu iti pasa de el atunci sa vezi cum te suna el sa vada ce e cu tine, de ce nu dai niciun semn de viata, baga bine la cap asta ca am trecut prin asta, cat il cautam facea pe duru cu mine si cand nu il bagam in seama nu stia ce sa faca sa intre in vorba cu mine si iata ca cum sunt cu el. Nu ii da nimic, nici apel, nici mesaj, nu uita! Asteapta sa te caute el.
Scuza-ma dar eu tot incerc sa ma despart si nu reusesc
ca ma cauta si imi plange si se umileste si u nu stii cum sa te impaci lasa ca e mai bine sa nu te caute decat sa te dispere si eu suport astea de 2 ani mai bine singura decat sa suporti certuri si alte prostiiii dale lor
Odata ce te poti preface ai obtinut totul!
Fi vesela, fa-ti prieteni noi, iesi in oras, aranjeaza`te si nu uita ca fetele trebuie sa aiba putin orgoliu.Cu cat il cauti, il suni cu atat el nu te va mai pretui, pentru ca e convins ca tu te vei intoarce la el cand va dori.
Baietii cauta fete pe care sa le cucereasca, sa lupte pentru ele, iar daca intr-adevar te mai iubeste fi sigura ca tot el te va cauta.
Cred ca toate astea le-a mai scris o data "multimoak", dar le mai scriu si eu
Ps:Fi vesela cand te intalnesti cu el, arata`i ca nu iti mai pasa de el chiar daca de fapt tu nu simti asta, dar noi, fetele stim sa ne prefacem(asta in cazul in care a`ti pastrat totusi o relatie de amicitie). Si nu in ultimul rand: Incearca sa te lasi cucerita de altcineva...sa vezi ce repede o sa il uiti!
Pup, si succes!
Buna acum sunt si eu into asa situatia. tot m-am despartit de prietenul meu acum o saptamana. imi este foarte greu la inceput il sunam ii dadeam mesaje. e foarte greu cind el te ignora si nu vrea sa vb. m-am hotarit sa nul sun sa-i dau pace ...si a mers acum el ma suna cu cit esti mai indiferenta cu atit mai bine chiar daca suferi nu-i arata lui asta ca va fi si mai bine daca te iubesti ai sa vez a sa te sune stai fara nici o grija