| ingeras_3131 a întrebat:

m-am despartit de prietenul meu acum 6 luni,, am facut intilnire timp de 8 luni"' si dupa aceasta a urmat despartirea asa cum am mai spus... dupa care el sa intilnit cu 2 din prietenele mele. acum vrea sa se intoarca la mine. nu stiu ce sa fac,, singer il mai iubesc dar parintii mei sunt in potriva sa mai fac intilniri cu el, imi zic ca am suferit prea mult, si nu ma merita. plyzzzzz ajutati-ma cu un sfat deoarece nu mai stiu ce fac

Răspuns Câştigător
| irina20 a răspuns:

Daca au trecut deja 6 luni, ranile s-au mai vindecat...Ar fi pacat sa mai suferi odata.Mai bine incearca sa-l eviti. O sa te indragostesti de alt baiat si totul va fi ok. Daca n-a mers in urma cu 6 luni, de ce v-a merge acum? Asculta-ti parintii, ei te iubesc si vor ca tu sa fi fericita. Daca-ar sti ca el e pentru tine, nu se vor impotrivii. Sper sa iei decizia cea mai buna.Pup.Succes!

3 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Cred ca ar trebui sa asculti de parinti tai. Ei in niciun caz nu iti vor raul si daca te sfatuiesc ceva inseamna ca iti vor binele.Acum nu stiu din ce cauza ai suferit pentru el sau ce ti-a facut insa daca parintii tai te sfatuiesc sa nu te mai intalnesti cu el, eu zic ca merita sa ii asculti.De pierdut nu ai ce sa pierzi, insa daca nu ii asculti mai incolo ar putea sa iti para rau.

| ame_3387 a răspuns:

Daca te face sa te simti bine sa iti minti parintii sau sa crezi ca a doua oara o sa fie mai bine te poti impaca inapoi cu el... dar tu trebuie sa intelegi ca te-ai despartit o data de el si ca el e acum domeniul trecutului. Daca te-ai despartit din cauza ta at eu spun sa te intorci... insa daca te-ai despartit din cauza lui eu as spune sa ramaneti prieteni. Daca nici prieteni nu poti fi din cauza sentimentelor cauta altulhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok,
Eu a fost cu o fata acum 3 ani deh eram mai mici (ea 20 de ani eu 22) si de ceva vreme suntem din nou impreuna (dupa 3 ani in care am diparut fiecare din viata celuilalt).
Eu sunt de principiul unde "scuip nu ling" dar se pare ca de data asta mi-am incalcat aces principiu.
Ideea e asta lasa timpul sa decida mai ales ca el s-a intanit cu 2 prietene de-ale tale laughing daca revenea la tine dupa ceva ani eu as fii zis sa ii dai o sansa...asa categoruc NU!