| vyvyana a întrebat:

m-am despartit de prietenul meu acum cateva zile si plang intruna.Intre timp el sia facut alta prietena desi spunea mereu ca "ma yubeste" si ca"nu are timp sa se intalneasca cu me" in schimb pentru ea are timp.Va rog din suflet spuneti-mi km pot sa-l uit mai repede.

Răspuns Câştigător
| anonimaa a răspuns:

Mai in primul rand pe tine te amageste doar adica el si-a gasit o iubita este cu ea si punct ce ca te iubeste si cacaturi din astea degeaba, este in zadar,
uite eu am mai scris pentru multe fete in situatia ta si bine iti mai zic si tie deci:
1. plangi cat poti, elibereaza-te de tot, tensiune, stres, suparare
2. acum ca esti partial mai bine indeparteaza tot ce iti aminteste de el: poze, cadouri, sterge-i id mess si numarul de telefon, daca mai ai vreo conversatie salvata cu el sterge-o si pe aceea caci tot tie iti vei face rau daca o citesti
3. daca a terminat cu pasul 2 esti gata pentru BEAUTY TIME :relaxare totala, rasfat toata ziua, pe scurt faci tot ce iti place si intri intr-o cura de beauty cu bai interminabile si relaxante se spuma si tot ce sti ac tine de frumusetea ta
4. incearca sa vezi si partile bune :acum ai mai mult timp pentru prietenele tale, ai timp sa faci cea ce inainte nu puteai, iti poti rezerva o zi pentru toate hobby-urile tale:pictura, citit, echitatie, sport
5. acum ca esti mai fresh se poate spune ca esti gata de atac :gaseste-ti un iubit sunt sigura ca sunt o multime de baiati care te asteaptahappy, fi mereu zambitoare si ai grija sa nu arati nici o urma de suparare, da un aer putin mai diferit, arata ca nimic nu te poate opri si ca aceasta relatie este de domeniul trecutului si ca nu te-a afectat cu nimic
pont:afiseaza-te cat mai mult cu noul tau iubit in fata ex-ului fiindca asa te vei si razbuna intr-un fel aratandu-i ce fata a pierdut
mult succes (fundita?)

4 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Sterge-i numarul, mesajele, pozele.Iesi cu prietenii tai mai des, distreaza-te...
Oricum, el nu te-a iubit pentru ca, dupa o relatie in care iubesti, nu iti faci imediat alta prietena!

| iauru a răspuns:

Imi cam pare mie ca el si-a gasit-o p aia dinainte d a va desparti voi
iti gasesti si tu pe cineva.sau trebuie sa ai activitate tot timpu sa nu ai timp nici macar sa-ti aduci aminte de el

| Rukhsandra a răspuns:

Asa am patit si eu
un lucru e clar : nu merita nicio lacrima dea ta si ar trebui sa treci peste... uita-l-stiu ca e greu ca nici eu nu ma descur cu asta prea bine straight face
iesi cu prieteni -distreazate
aa si arata-i lui ca numai simti nimic pentru el si ca esti fericita si nu suferi dupa el- crede-ma ca-l va oftica destul de multwinking
acum eu nu stiu cine a pus capat relatie daca a pus el inseamna ca nu te-a iubit si era de mai demult pe tipa aia...si daca tu ai pus capat relatie poate e cu ea doar ca sa te faca geloasa
ai grija de tine... te pup kiss

| georgy7165 a răspuns:

Nu merita sa plangi pentru el pentru ca nu te-a iubit.