Uite parerea mea e ca daca te iubea destul avea rabdare iar cand va vedeati la toamna totul era pasional... probabil ca nu te iubeste indestul... parerea mea
Asta totul depinde de gradul de indragostire la voi, adica daca la voi totul era serios, si mergea spre ceva frumos, atunci sigur ca nu e bine tu sa-ti petreci vacanta la tara si el in alta parte. Insa se vede ca nu erati chiar atat de apropiati. Socoate si tu, tu intr-o parte el in alta, in orice moment poate aparea vreun baiat pe la tara, si in orice moment poate aparea vreo fata in viata lui, automat, uitati unul de celalalt ca nu sunteti alaturi, asa ca, daca intr-adevar vreai sa fii cu el, atunci fuguta la el sa va impacati, dar daca nu, atunci bucurate de vacanta
Buna! ma gindesc eu ca, daca a spus asftel de cuvinte ca sa renuntati, cred ca se plictiseste si nu poate lupta cu dorul, sau a aparut altcineva la el. Cred ca prea repede a renuntat, desi foarte repede. Dar tu nu fi trista, distreazate la tara cum poti, si uita-l pe ceva timp daca a renuntat atit de repede. Apoi spre toamna cind te vei intoarce vei vedea cum stau lucrurile si te vei decide deja singura ce sa faceti. Succese
anonim_4396 întreabă: