| fairyLex a întrebat:

m-am despartit de prietenul meu acum douazile. Motivul? Eu imi petrec vacanta de vara la tara si ne vedeam foarte rar, el, dupa nici o saptamana mi-a spus ca nu poate continua asa si ca mai bine renuntam, m-am intristat foarte tare, i-am reprosat ca renunta la noi, practic, ne-am despartit suparati( eu pe el), recunosc ca si eu eram trista pentru ca nu ne vedeam dar eram dispusa sa lupt cu sentimentul de dor. Intrebarile mele sunt : nu a renuntat prea repede? oare in toamna va mai merge? astept raspuns, multumeschappy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil s-a gandit ca este mai bine asa, deoarece in orice moment poate sa apara alta fata si sa se indragosteasca de ea, si a preferat sa iti spuna, decat sa te faca sa suferi.Si poate veti mai fi impreuna, nu se stie niciodata.

| mejustmedeea a răspuns:

Uite parerea mea e ca daca te iubea destul avea rabdare iar cand va vedeati la toamna totul era pasional... probabil ca nu te iubeste indestul... parerea mea

| CevaNormal a răspuns:

Asta totul depinde de gradul de indragostire la voi, adica daca la voi totul era serios, si mergea spre ceva frumos, atunci sigur ca nu e bine tu sa-ti petreci vacanta la tara si el in alta parte. Insa se vede ca nu erati chiar atat de apropiati. Socoate si tu, tu intr-o parte el in alta, in orice moment poate aparea vreun baiat pe la tara, si in orice moment poate aparea vreo fata in viata lui, automat, uitati unul de celalalt ca nu sunteti alaturi, asa ca, daca intr-adevar vreai sa fii cu el, atunci fuguta la el sa va impacati, dar daca nu, atunci bucurate de vacantawinking

| Crinutsa_7361 a răspuns:

Buna! ma gindesc eu ca, daca a spus asftel de cuvinte ca sa renuntati, cred ca se plictiseste si nu poate lupta cu dorul, sau a aparut altcineva la el. Cred ca prea repede a renuntat, desi foarte repedewinking. Dar tu nu fi trista, distreazate la tara cum poti, si uita-l pe ceva timp daca a renuntat atit de repede. Apoi spre toamna cind te vei intoarce vei vedea cum stau lucrurile si te vei decide deja singura ce sa faceti. Succesewinking

| bittersweet_1621 a răspuns:

A renuntat mult prea repede. daca tinea la tine. te astepta.