Draga giulia nu trebuie sa crezi ca baiatul de care te-ai despartit este viata ta! daca el asa a considerat ca e mai bine e decizia lui si trebuie sa mergi mai departe! ai viata inainte care iti va da cu siguranta un baietel si pentru tine! este greu acum dar mergi mai inainte! Un filozof spunea: Timpul este cel mai bun intelept, caci el le descopera pe toate! Timpul iti va vindeca rana si iti va da un baiat si pentru tine! pupiciiiii si capatul sus!
Mda, cunosc sentimentul. Pai NU e bine sa te milogesti, asta am facut si eu si l-am indepartat mult imi mult decat era cazul. Daca il iubesti lasa-l cateva zile sa-si puna ordine in ganduri si, in caz ca nu-l surprinzi cu alta de mana sau daca nu auzi de la prieteni comuni ca ar avea pe cineva, poti sa-i dai un simplu bip sau un mesaj. Fara sa-i spui te iubesc. Ii spui pur si simplu ca ai vrut sa vezi ce mai face. Daca iti da atentie si ajungi sa dicuti cu el ceva mai mult poti sa aduci in discutie faptul ca iti pare rau ca v-ati despartit etc. Depinde doar de el, si de tine. Nu-l lasa sa vada ca suferi, pentru ca baietilor le plac fetele care se lasa greu si daca tu o sa-i fi la dispozitie si o sa astepti sa te impaci cu el, isi pierde tot interesul. Stii ce? Daca vrei sa vorbim mai multe iti las id-ul meu: andreea_tpu
Bai. imi pare rau
Fii atenta, intreaba`l pe mess daca te mai iubeste. Si daca zice "da" intreba-l dce sa desp de tine. ca u il iubesti si etc
Daca zice " nu " intreaba`l dce. si spune-i ca u inca`l iubesti. Da conteaza si cat timp ati fost impr. App cati ani ai?