| CrazyYoyo a întrebat:

m-am despartit de prietenul meu big grin
Acum el este cu o alta fata care a fost vecina cu mine
Numai ca ea mi-a spus : nu vreau sa ne suparam dar sterge toate pozele cu el absolut toate! " straight face straight face straight face
Si i-am spus " mady nici eu nu vreau sa ne suparam dar nu sterg nimicwinking"
Frate spuneti-mi ce sa fac ca nu vreau sa sterg nici o poza si nici sa ma cert cu ea deoarece daca ma cert cu ea se iese cu bataie thinking

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Oooo mai ce chestie nu ii e rusine? ce a pus monopol si pe tine? Sunt amintirile tale si sa le pastrezi! A fost o fila a vietii tale asa ca spune-i sa se uite in oglinda daca vrea sa faci acest lucru poate ca aia din oglinda o sa face ce vrea ea!laughing Sarbatori fericite!

8 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

laughing
pozele astea sunt vizibile publicului? adica gen hi5 fb su altele?
Daca da, spune`i ca a ramas prieten cu tine si nk toot! si sa isi vada de treaba ei, si sa nu se mai agite! Daca iese cu bataie, sa ma kemi si pe mine vreau sa vad! Dar stiu ca tu esti fata isteata si nu te pui la mintea unei "proaste"

| CrazyYoyo explică (pentru Picasso):

Pai nu ma pun dar faza e ca el vrea sa se desp de ea si sa se intoarca la mine straight face a fost cu ea doar 2 zile laughing eu am fost cu el 1 an oh go on si daca aude ca se desp si de ea si se intoarce la mine iese rau rolling on the floor

| Picasso a răspuns (pentru CrazyYoyo):

Il faci fatalau mare si gata laughing eee tare prost inseamna laughing

| AndreiBox a răspuns:

Buna din nou >big grin

| Lolirot a răspuns:

Tipa aceea,dupa parerea mea,este geoasa si pur si simplu ii este frica sa nu il piarda sisa se intoarca la tine,ceea ce o sa se si intample din cate am intees. Daca ti-a cerut asta inseamna ca nu iti este o prietena adevarata, deci mai bine ai tine-o la distanta.Si, daca vrei potisa pastrezi pozele.Este deciia ta ce faci cu amintirile tale!
Iar faza cu bataia mi se pare doar un gest copilaros de slabiciune.

| CrazyYoyo explică (pentru Lolirot):

I-am spus ca nu le sterg si mi-a spus " frate or fi amintirile tale dar nu`mi pasa pana maine vreau sa vad toate pozele sterse imi dai adresa de ip sa vad daca le-ai sters de tot daca nu te bat de te c**i pe tine" rolling on the floor auzi tupeu frateeeee rolling on the floor) si i-am spus "iti convine nu`ti convine eu nu le sterg sa fie CLAR" voi in locul meu le-ati fi sters?straight face

| Lolirot a răspuns (pentru CrazyYoyo):

Eu,daca as fi fost in locul tau nu le-as sterge!

| CrazyYoyo explică (pentru Lolirot):

Pai nici eulaughing ce imi spune ea mie ce sa fac?laughing nea oh go on nu le sterg ce poa` sa-mi faca?laughing ea stie sa rezolve totul cu bataia ce sa-i ceri vb mea " ce sa-i ceri prostului ce n-are" laughing)