Eu cred ca e mai bine sa il dai uitari, nu te merita, daca chiar vrea sa fie cu tine, va veni el la tine nu invers, asa o sa creada ca vei fi ceva disperata! lasa-l in pace treaba lui, dar tu o sa iti gasesti alt baiat care sa te trateze cum ar trebui si lui o sa sufle in degete pentru ce a pierdut, iar daca se intoarce, fi atenta la el!
Multumesc chiar ai fost unica persoana care m-a ajutat cu raspunsul tau
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre insa dupa ce am vazut ce ati spus tot va zic ca nu mi-ati fost de mare ajutor desi nu toti... in fine ca sa stii aditu92 nu cauta ´´pasarici´´ ci doar nu a stiut cum sa imi mai vorbeasca si nu sant nici proasta.
incearca tu robert00112 sa stai tu de la 1 an in Spania fara sa mai vi acasa deloc si atunci ar fi bine sa imi zici tu mie sa invat sa scriu in romana.
cosmotel te ustura ochii? ia-ti picaturi si annadouapuncteics nu am inteles de ce razi asa tare ca il ustura ochii?
insa vreau sa ii multimesc andreeeeeeeeeee findca mi-a dat acel sfat.
si dupa cum vreau sa va zic ca baiatul acela a venit si si-a cerut scuze pentru ca sa purtat urat cu mine si acum l-am iertat findca el era certat cu soralui si ea m-a mintit.in finr va multumesc mult pentru raspunsurile voastre
Ce faceai cand ai scris asta? am citit de 3 ori sa inteleg si tot nu m-am prins, ce vrei tu de la TPU? Din cate am inteles el e cu.rvar si tu foarte indragostita(proasta)Pai daca vezi cum se poarta de ce te tii de coada lui? sa suferi pe TPU? Dragoste cu sila nu se poate draga, lasa-l in pace vezi de altu chiar esti fixata pe o singura persoana? Nu vezi din gesturile lui ca s-a plictisit de tine? baiatul e tanar cauta cat mai multe „pasarici"daca ma intelegi.Tie ce iti ramane de facut, sa umblii ca o catelusa pe langa el? asta vrei sa faci?! gandeste-te mai bine.
In primiul rand inveti sa scrii in limba romana si apoi intrebi pe TPU, nu am inteles nimic din ce ai scris "mia zus ca ela zis ca stat..." wtf!