Poi cel mai bine ar fi sa uiti de el pentru ca...cum a zis si el este o relatie de la distanta si poate el vrea sa va sarutati si altele
Pai in primul rand afla daca are alta prietena. Daca nu are merita sa incerci sa te impaci cu el. Zi ca e viata ta si ca nu poti trai fara el si nu poti realiza ce poti face fara el zi ca nu mai suporti singuratatea Funda :X
Nu prea stiu nu is poti convinge daca nu stii de ce s-a despartit de tine cin stie poate are o alta relatie mai pine iti gasesti pe at cineva stergeti lacrima si pleaca mai departe sau fal gelos poate functioneaza
Pfff sincer nu stiu momentan o solutie ca sa va impakati. dar motivul il banuiesc. pentru ca si eu am fost in situatia asta. eu sunt in Italia, prietenul meu e in Romania. eu nu-l iubesc deloc si caut motive sa ne despartim. daca a renuntat atat de usor, clar nu te iubeste si are pe altcineva. si departarea a fost un motiv bun ca sa va despartiti. daca te iubea, facea tot posibilul sa fii cu el acolo unde e el. si apropo: indiferenta atrage 2 persoane. cand un baiat vede ca esti disperata dupa el, si nu poti sta fara el, nul intereseaza atat de tare o relatie cu tine. pentru ca stie ca orikat tear insela, si orikat ti-ar gresi, tu o sal ierti. si poate sa se intoarka inapoi la tine orikand. pentru genul asta de persoane, tu te numesti: ''roata de rezerva'' si ei tot timpul o sa incerce ceva nou cu o persoana care nu-i da atata importanta. pe care vrea so cunoasca mai bine. daca tu il iubesti si chiar vrei sa va impakati, nu- stresa, nul cauta.ca la un moment dat o sa-si puna intrebarea: de ce? oare are pe altcineva? si daca tine cat de cat la tine o sa se intoarca singur! gelozia il va face sa se intoarca! bafta oricum
Buna.
Daca te iubeste atat de mult, daca nu poate trai fara tine, de ce ti-a dat papucii?
Se vede de la o posta ca s-a saturat de tine.
Nu are rost sa iti calci orgoliul in picioare implorandu-l sa fie cu tine.Asa sunt baietii, niste boi.Pentru unul ca el nici macar nu m-as deranja sa raspund la telefon.
Pacat ca esti o fata atat de naiva.Ai inebuni fara el? Hah, ce gluma buna.Sunt atatia baieti pe Terra, nu este singurul.
Pacat ca ti-ai irosit 6 luni din viata (oricum e scurta) cu el.
Cel mai bine e sa discuti din nou cu el si sa ii explici din nou. Spune-i ca il iubesti enorm de mult si daca dragostea voastra e puternica nu va separa asa de usor o distanta. Daca nu vrea nici asa, cel mai bine e sa te obisnuiesti cu ideea chiar daca ti se pare imposibil. In catva timp o sa il uiti si o sa poti sa treci peste. Bafta!
Sincer imi pare rau pentru tine pentru ca daca nici pana acum nu l-ai uitat o vei face mai greu pot sa zici zic ca esti dragoste adevarata din partea ta a lui habar nu am din cate miai zis el nu prea tine la tine eu una iti zic sa te interesezi daca chiar tine la tine si daca chiar te iubeste si at vz daca merita sa te impaki cu el vb explica-i ce simti intreaba-l daca simte la fel si spune-i ca ii mai bine daca sunteti impreuna decat despariti iti doaresc succes si ce zici te-am ajutat :*
Am sa-ti dau un sfat care nu stiu daca iti va placea sau nu dar sper ca totusi sa te faca sa reflectezi, uite gandeste-te ca baiatul ala in primul rand daca chiar tear placea asa mult nu tiar fi dat papucii, mai bine gandeste-te de ce asa brusc, fie are pe cineva fie nu-i place ca nu esti langa el si vrea pe altcineva, in plus cred ca nu ar trebui sa " nu poti trai fara el" mai sunt baietii iar daca asta nu a stiut sa te pretuiasca nu ar trebui sa suferi, ci ar trebui sa cauti pe cineva care te va pretui mai mult si va sti sa te tina aproape de el, o relatie la distanta nu e niciodata una sigura, nu sti ce face partenerul acolo, poate el deja tea inselat de n ori si acum i-a venit constiinta in simtitri, ai grija ce faci pentru ca lupta in care te-ai bagat nu are un sfarsit dragut, nu poti o persoana sa o fortezi sa stea langa tine daca acea persoana nu mai vrea, fi realista si gandeste-te la binele tau.succes :*
Fa sex cu el. Asa poti sa il tii langa tine dar si asa ar putea sa te insele.
In opinia mea, nu merita dar tu decizi.
Cu timpul sentimentele vor trece. Rezista
p.s. sunt barbat
lucyaneya întreabă: