Hi Eu zic sa incerci sa va impacati ca poate asa o sa iti fie mai bine si tie.Nu prea cred ca te-ai atasat de acea persoana cu care esti acum findca altfel nu te-ai mai gandi la fostul tau prieten mai repede ti-ai gasit refugiu langa el si ii ceva nou si crezi ca ii mai bun. Poate e mai bine sa il ignori, eu l-am ignorat timp de 8 luni in care am umblat cu altul si de aia tot la el m-am intors dar daca nu mai simti nimic pentru fostul incearca sa o iei de la capat.Asta depinde de tine.Vezi cat de mult sta fara tine si atunci o sa vezi daca viata lui decurge bine fara tine. Sper ca te-am ajutat. Bafta la reflectat.:*
Ar trebui sa faci exact ce-ti dicteaza inima! Daca tu crezi ca el nu o sa mai repete aceleasi greseli si daca a fost prima data cand a gresit ai putea sa-i mai dai inca o sansa. Totusi, eu, daca as fi in locul tau nu l-as ierta! Mult succes si iti doresc sa alegi calea cea mai buna care te face fericita!
Buna! e o situatie destul de complicata. acum o sa il faci si pe cel de langa tine sa sufere, dar daca tu ill iubesti pe fostul, nu are rost sa mai stai cu cel de acum doar pentru ca te-ai atasat de el. mai da-i o sansa fostului. explica-i actualului care e treaba, va aprecia ca i-ai spus adevarul, chiar daca se poate sa aiba o reactie mai nereconspunzatoare la inceput. bafta!
Fa cum crezi tu ca e mai bine, fa ceea ce simti. Daca baiatul cu care esti acum e baiat bun si merita, eu zic sa te gandesti bine. Mai ales daca tine la tine ar fi pacat sa ii faci rau. Dar daca si fostul merita, nu iti ramane decat sa alegi intre ei doi si sa faci ceea ce simti.