Si ce-ai invatat din asta, nimic?
Frumoasa e si o Lamborghini Gallardo, dar nu vine singura si neintrebata la nimeni.
Si toti o doresc, dar le pica...un picut cam scumpa!
Tu de ce te lasi asa usor?
Esti frumoasa? Bun.Lasa-i pe ceilalti sa fie atrasi de tine,nu ii obliga,nu esti singura frumoasa!
Baiatul in cauza poate avea prietena,poate l-a ingrozit indrazneala ta,a avut o reactie absolut normala,neobisnuita a fost si este inca,reactia ta.
Frumusetea omului nu e numai fizica,e si comportamentala si emotionala.
Fara aceste doua elemente,orice frumusete devine inutila si e tratata ca atare.
O fata mai putin frumoasa,cu bun simt,inima mare si isteata va avea intotdeauna castig de cauza in fata uneia care e frumoasa,prost crescuta,pisaloaga si incapatanata.
Pentru ca fata mai putin frumoasa,are inteligenta sa compenseze lipsurile fizice cu inteligenta,generozitate,bunatate si rabdare.
Cea frumoasa se va baza doar pe frumusetea ei fizica,va fi abordata de cativa indrazneti superficiali care vor lua de la ea cam ce le-o trece prin minte si ea va ramane singura, nefericita si intrebandu-se de ce toate uratele au "noroc".
Imbogateste-ti sufletul, mintea si caracterul, timpul nu-i pierdut, tie iti faci o favoare!
Sa ai grija de tine!
Orice baiat serios, n-ar da atentie unei fete care "tabara' pe el.Trebuia sa-l abordezi altfelEsti draguta dar l-ai speriat sau l-ai facut sa creada ca te joci.
Esti mortala )
Tu nu ai stiut cum sa faci sa te asiguri ca sunt cateva persoane care se uita la fotografia ta? ) Offf!
Am o dedicatie pentru tine.
Antract -. esti frumoasa!
Crede-ma, un raspuns mai concret nu poti primi.
Auditie placuta.
Pa, pa.
Poate baiatul are prietena sau o fi gay sau nu esti tipul lui sau ii plac blondele sau sau sau...
Esti destul de atragatoare, dar nu inteleg cu ce cuvinte magice ai dat peste el? Cam rar se intimpla ca fetele sa agate baietii, de asta cred ca nu a luat-o in serios. Dar daca baiatul ala era vreun violator ?
Eu stiam ca baiatul trebuie sa se duca la fata nu invers inseamna ca sunt invechita rau cati ani ai 13? s-a speriat ori si-a dat seama ca ai 13 ani sau ma rog k esti minora, ori nu ii placea de tine ca la ce fete sunt in mall bunaciuni tu daca ar veni unu la tine si ti-ar spune "stii m-am indragostit de tine"ce ai face? te-ai duce cu el direct sau te-ai speria?
Mai gandeste-te la ce ai facut in primul rand. Daca nici n-ai spus buna si i-ai spus ca iti place de el... Gandeste-te daca ai fi fost tu in locul lui...
Doi la mana, cum ai putut sa te indragostesti de un tip pe care l-ai vazut prima data la mall? Am auzit de dragoste la prima vedere, dar...
Si in al treilea rand, de unde stii ca nu are deja iubita? Poate de aceea te-a ignorat. Noroc!
Esti foarte frumoasa dar nu este destul pentru un baiat/barbat, trebuia la mall sa ii ceri nr de tel sa ii ceri facebook-ul etc si asa puteai sa va cunoasteti mai bine... Mult succes. funda
girls24 întreabă: