Ai rabdare si vezi cum evolueaza lucrurile intre voi, apoi vei gasi o modalitate sa le zici.Sa nu lasi pe nimeni sa intervina in relatie voastra, daca va iubiti. Cel mai mare regret pe care il poate avea cineva este o dragoste neimplinita.Mai bine sa iti para rau pentru ceva ce ai facut, decat sa te chinui toata viata imaginandu-ti cum ar fi fost viata ta alaturi de el.Cat timp exista iubire, nimeni si nimic nu mai conteaza.
Trebui neaparat sa le spui lor? Astepta putin sa vezi cum evolueaza relatia. Daca v-ati certat nu v-ati certat fara motiv. Asteapta si vezi ce iasa, poata nici nu o sa fii nevoieta sa le mai spui. Sper sa nu se intample asta, iti vreau binele dar totul e posibil.
M'am certat cu el tot din cauza parintilor si intr'adevar am regretat foarte mult.Parintii mei stiu ca este un baiat super, dar totusi.nu inteleg c tot au, dc nu inteleg.
De ce sa te faca sa te desparti de el? Asta a fost motivu` despartiri voastre: parinti tai?
Sau ai facut greseala de al vorbi de rau fata de ei, dupa ce v-ati certat si v-ati despartit?
Daca e asa ince sa le vorbesti de el, spune-le ca inca mai vorbitii ca ati ramas prieteni, ca totu` a fost o neintelegere, ca este un om bun, prezintai calitatile, dar nu le arata inca ca tu mai tii la el, cu atat mai putin ca v-ati impacat. Cand vei reusi sa vezi schimbari in perceptia parintilor tai fata de el, atunci da-le vestea intr-un moment potrivit explicandu-le motivele.
Daca este ceva serios intre voi va iubiti si doriti ceva serios cel mai bine ar fi sa mergi impreuna cu prietenu tau si sa le spui adevarul. Dar daca ai ceva dubii zic sa mai astepti putin sa vezi cum evolueaza relatia.
Poti sa-i spui momentan doar mami sau tatauli tau...(cu care te intelegi mai bine, cui ii poti spune orce)si apoi...cu timpul te v-a ajuta de ex mama sa ii spui si tatalui tau
00Andreea008 întreabă: