| GeorgeMih0 a întrebat:

m-am indragostit de cel mai bun prieten dar el are iubita de vreo 2 luni. Vorbim des si prin mesaje si pe facebook, ne sunam, nu des da' ne sunam. Lucreaza pe taxi si cand am nevoie de ceva ma ajuta, ma aduce seara acasa sad m-a si sarutat dar a spus ca nu isi lasa iubita! Iubita lui e de la tara si nu e in oras decat in timpul scolii.sad Se mai duce el pe acolo da nu des. I-am spus ca imi e drag da' mi-a zis sa nu pun suflet in nimic si ca el nu isi poate lasa iubita ca o iubeste sad Ce e de facut? Fara raspunsuri aiurea. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Asculta-i sfatul, a zis sa nu pui suflet pentru el, a zis clar ca nu o lasa pe tipa aia.
|Ce e de facut?| sa te indepartezi, sa nu-l saruti, sa nu-ti faci iluzii, vezi de viata ta, nu poti fi cu el pentru ca nu vrea. cam atat happy
bafta. ai grija de tine

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nimic, sau poate ca trebuie sa-i multumesti ca a fost sincer si inca nu si-a batut joc de tine.

| NoRegretsxx a răspuns:

Da iti vezi de treaba ta si sa lasi omul in pace. Tie ti-ar conveni sa se bage una asa cum faci tu?
Baieti nu mai sunt? Evita-l cat de cat, incearca sa iesi, sa cunosti baieti noi, iesi la intalniri, ca balta are peste. Nu ravni la ceva ce nu e al tau.
Ti-a spus clar ca o iubeste si ca nu o lasa. Ce vrei mai mult de atat?
Pur si simplu cauta un alt baiat.
Mult succes.

| sofisis a răspuns:

Pai cred ca ti-a zis omul destul de raspicat ce e de facut. Nimic. El o iubeste pe ea.Si punct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate, nimic.