Daca o iubesti lupta pentru ea pentru ca femeile apreciaza din cale afara barbatii baietii care se lupta pentru ele. Pina nu a zis da in fata popii in biserica este libera sa fie furata oricid si de oricine de la prietenul ei. Pina la urma tot dragostea adevarata invinge si daca o sa fie ceva adevarat intre voi nu ai de ce sa-ti fie rusine niciodata.
Pai probabil s-a certat cu celalalt si ai ramas numai tu.dar daca chiar te iubeste cu adevarat.intreabt-o sincer daca te vrea pe tine sau pe el. daca zice ca pe tine ia-o incet.nu ii zi din prima te iubesc.sau de astea.o saruti si asa iar dupa 2-3 zile sau chiar mai mult daca vezi ca ea chiar tine la tine ii spui te iubesc intr-un mesaj romantic in care mai scrii si eltceva dar la sfarsit"te iubesc" sau chiar fata in fata. funda?
Eu stiu ca dragostea e ciudata, dar in cazul asta daca iti place cu adevarat de ea eu zic sa lupti
Intreab-o cu cine vrea sa fie, cu tine sau cu celalalt!
daca spune cu tine si ii da papuci aluia atunci e totul ok
DAR daca vrea si cu tine si cu ala... Las-o! mai clar de atat nu se poate
Pai ar cam trebui sa discuti cu ea si sa aleaga ea ce are de gand sa nu te tina de fraier. sa se hotarasca pe care il vrea.
beausingurlamasamea întreabă: