| pufyy a întrebat:

Buna!
M-am indragostit de persoana nepotrivita din cauza gradului de rudenie? sad...
Se pare ca m-am indragostit de baiatul nasului meu, nasul meu fiind verisor primar (sau de gradul 2, nu-mi amintesc exact) cu tatal meu, intrebarea este daca as avea o relatie cu acest baiat va fi un pacat?

11 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Daca nu este din familia ta ci din familia cealalta (a devenit ruda prin casatoria cuiva din familia ta cu familia lui) nu ar fi un pacat, ar fi chiar normal DAR depinde de parinti nu cred ca o sa le placa...

| DeeaMarry a răspuns:

Banuiesc ca iti poti aminti daca bunicul tau si al acelui baiat(sau bunica-bunica, bunic-bunica) sunt frati(sau surori). Asta ar insemna ca parintii vostri sunt veri primari, iar voi sunteti veri de gradul al doilea. Daca bunicii sunt veri, inseamna ca voi sunteti veri de gradul al treilea.
Oricum, tot sunteti rude foarte apropiate, deci da, te-ai indragostit de persoana gresita!

| danifx2 a răspuns:

Dai add la danifx1

| eluboy13 a răspuns:

O sa-ti dai seama doar cand va iesi copilul, care are sanse destul de mari sa iasa cu grave malformatii. Oricum, dintre atatia baieti de pe lume, ai ales...Doamne laughing
Eu zic sa il eviti!

| Cosmotel a răspuns:

Confunzi a te indragosti cu a place.

| Ina93 a răspuns:

Categoric nu ..eu iti zic sa iti ei gandul..si nu cred ca nici el nu ar accepta chestia asta

| pufyy explică (pentru Ina93):

Ina asa am sa fac big grin ..imi voi lua gandul laughing ca doar pana acum m-am mai "indragostit" de zeci de baieti laughing si apoi am uitat de ei big grin

| Ina93 a răspuns (pentru pufyy):

Eee pai vezi tongue

| catalin02 a răspuns:

NU deoarece nu sunteti rude de gradul 1 sau 2 si legal v-ati putea casatori(nu-i cazu). Dar cred ca parinti ar face scandal daca ati fi impreuna

| Marry410 a răspuns:

Nu, nu cred ca ra fi deloc bine..totusi sunteti RUDE..orisicat..sunteti Rude.Mai bine uiti, bafta!:*

| Leonardo2000 a răspuns:

Mda... complicat pufyy, foarte complicat! pana la urma tot sunteti rude. deci cred ca... da! ar fi un pacat! sorry - bafta!