Pai fa'l sa te placa mai mult.ca daca te place deja putin nu trebuie decat sa petreci timpul impreuna cu el.si sa'i faci avansuri si.ma rog.stiti voi fetelor cum sa seduceti un baiat.ideea e sa petreci timpu cu el, ca atunci o sa devina dependent de tine.mie asa mi s-a intamplat. aveam o prietena pe care o simpatizam doar si dupa o luna de iesit in oras ca prietenii m-am indragostit bafta
Lasal sa se mai gindeaska, pina ce prieteniti! cu incetul si poate veti fi impreuna, bafta!
Lasal sa se mai gindeaska, pina ce prieteniti! cu incetul si poate veti fi impreuna, bafta!:*:*:*:*:*:*:*:*
Daca acesta a fost raspunsul lui ar fi mai bine sa nu insisti si sa-l uiti pentru ca dragoste cu forta nu se poate
Pai vorbeste cu el mai mult, incearca sa il intelegi, si sa te inteleaga cunoastel mai bine. Invital intr-un parc, oras distrativa si o-sa iasa bine. Bafta!
Buna... pai eu. sincer l-as trata un timp cu indiferenta. si as sta cu cel mai bun prieten al lui ... [ l mine a functionat dp 4 zile. baiatu. a inceput s insiste s stau cu el ]
E ft komplicat dar faza cu prietenul lui cel mai bun nu stiu, dar in ziua in care i-am spus ca il plac am fost pe la el prin cartier si i-am dat gata p toti doar ca sa vad cum reactioneaza si tot se uita serios la mine si ma priveste numai in ochi si e atent la orice miscare de-a mea!