Păi...
Ai auzit... Dacă ai auzit nu ai de unde şti că sigur te place.
Poate nu îţi spune fiindă nu ştie cum, poate e timid,poate nu îndrăzneşte de frică să nu facă vreo greşeală.
Eu aş spune să te împrieteneşti cu el, iar dacă deja eşti prietenă să vă întăriţi relaţia de prietenie şi să încerci să te aproprii de el, poate îţi spune ceva... .
În caz că asta nu funcţionează ar trebui să vorbeşti sincer cu el, să îi spui ce simţi....
Nu contează că eşti fată,ar trebui de data asta să treci peste asta, însă nu de tot, uneori e mai bine să faci tu primul pas, ca să nu ai de pierdut.
Sper că te-am ajutat cât de puţin .
Succes!
Buna. Pai poate e putin timid. Vorbeste cu el, vezi cum se comporta ca sa stii sigur ca te place. Propune-i sa iesiti undeva la un suc, intr-un parc. Sau poti sa-l intrebi pur si simlu daca vrea sa stea cu tine, in "gluma" ca sa vezi ce zice. Bafta.
Mai lasa-i putin timp sau daca nu esti dispusa sa astepti da-i tu cateva semne ca-l placi, chiar daca esti fata. Probabil nu sta cu tine deoarece nu vrea sa-si arate sentimentele in fata tuturor...cred. De obicei asa sunt baietii:d. sper ca te ajuta ce-ti spun. ceao!:*
Depinde ce intelegi tu prin putin mai mare eu cred ca acel baiat desi cum spui tu"te iubeste" nu iti arata pentru ca poate e timid sau poate pur si simplu te respecta cea ce este foarte, frumos.sunt mai de apreciat baietii de genul acesta acum depinde insa nu este o regula. Poate el doar te admira insa te considera prea mica pentru el.sau vrea altceva, oricum sfatul meu ar fi sa vorbesti cu el fa din orice scop un lucru de a-l intalni si de a va cunoaste mai bine restul va veni de la sine si iti vei da singura seama de intetiile luipup
Sunt cu el......am fost azi afara si am stat cu el numa noi singuri si tot am povestit si dintr'o data ne'am sarutat>:d<
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: