1) Poate nu e inca sigur pe sentimentele lui-cred ca bagadondica aia l-a cam bruiat si nu mai pricepe ce simte. Asteapta sa vezi ce face mai departe. Daca nu observi nicio reactie, atunci fii si tu rece cu el!
2) Vorbeste cu amicii lui si afla mai multe despre fotbal. Uita-te la meciuri sau macar citeste scoruruile de pe net
Intai sa va adunati 2-3 fete si sa o smotociti bine pe aia de e curva clasei apoi iti iei inima in dinti si te duci la baiatul asta si ii spui ce ai pe suflet.
E cea mai solida din clasa si noi restul, niste lesinate . NU am curaj sa ii spun totul, poate nici prieteni nu vom mai fi.
Sweetheart,
Din cate am inteles eu, el pare sa te evite dar poate ca a prins "gustul" atentiei. Daca acea curva se tot da pe langa el, probabil ca lui ii place sa aiba o admiratoare. Acum depinde si cum il tratezi. Ar trebui sa ii dai niste semne clare. Te-ai gandit ca poate el crede ca e in friend-zone? Acum este destul de comun ca prietenii sa se imbratiseze sau chiar sa se tina de mana. Sfatul meu este sa incerci sa refaci legatura dintre voi. Cum? Asta nu stiu pentru ca nu il cunosc, dar tu da. Ai incredere in tine. Nici nu poti sa ii spui direct :"Hei, ce faci? Bine? Aha, interesant...auzi,eu te plac dar ma bulversezi si nu stiu ce suntem". Poti sa intrebi si asta daca ai curaj dar pentru inceput apropiati-va ca inainte.
Sper ca te-am ajutat.
Bafta, love! :*