Ai mai pus o intrebare :noname29 intreaba:
Buna! pana ieri eram sigur ca imi plac fetele.insa ma simt atras de colegul meu de banca din ce in ce mai tare.nu credeam ca voi spune asta vrodata...dar incepe sa-mi placa baietii! sunt din ce in ce? " tu pui intrebarile dupa minte? ce dracu .
Spune-i iubitului tau adevarul! Si in niciun caz nu te culca cu tatal lui! Asta il va dobora, dar este posibil sa te ierte! Spune-i ca ai nevoie de bani si ca asta este meseria ta...Sa nu faci vreo prostie cu tatal lui! Mai bine le spui tu unde lucrezi ca sa nu temai santajeze.
Eu zic sa ii spui adevarul iubitului tau, daca te iubeste va accepta asta sau te va ajuta sa iti gasesti ceva mai decent sa spunem. I-ai putea spune si ce s-a intamplat cu tatal sau. Si daca chiar tine la tine va intelege si veti clarifica problema, astfel vei termina mai usor cu santajul.
Stii ce mai bine ia-ti iubitul si explica-i cum stau lucrurile dela cap la coada si zii si ce tia cerut tatal lui si sigur te va intelege daca te iubeste.
Sa ii spui prietenului tau ce tia cerut taicasu ) nu inteleg de ce ar fi o problema faptul ca esti animatoare...
Nu stiu este o situatie complicata dar eu ma gandesc ca, daca te.ai culca cu tatal lui nu e o optine deoarece el vrea doar sa te f.a si dupa aia iar spune iubitului tau ca s.a culcat cu tine deci varianta asta o excludem..parerea mea este ca ar trebui sa vb cu iubitul tau in particular sa ii explici ca il iubesti si sa ii povestesti despre slujba ta sper ca va intelege!
Auzi tu esti fata sau baiat? ca pui niste intrebari de rahat. odata esti fata odaa baiat dr.q ai? ai innebunit de tot
Noname29 intreaba:
Buna! pana ieri eram sigur ca imi plac fetele.insa ma simt atras de colegul meu de banca din ce in ce mai tare.nu credeam ca voi spune asta vrodata...dar incepe sa-mi placa baietii! sunt din ce in ce mai dezamagit de fete si consider ca nu indeplinesc standardele pe care ar trebui sa le indeplineasca.ce se intampla cu mine? este posibil sa-mi placa baietii dupa ce am fost cu o fata? plz help! dau fundita
Toti au dreptate, daca ii spui va intelege, poate de fata cu toata familia, sa-i dai peste nas nemernicului ala.
El nu te va crede daca ii zici, e totusi tatal lui, asa ca inregistreazal cand iti cere sa o faci pe urma du-te la el si spunei....Bafta