| sweetgirl9 a întrebat:

M-am intalnit luni cu fostul meu prieten si ne-am impacat. Apoi urmatoarea zi mi-a zis sa ne intalnim iarasi dar nu am putut. La 10 minute dupa expedierea mesajului a intrat pe mess si am intrat pe el cerandu/mi scuze dar nu mi-a raspuns. Seara l-am bagat in seama si mi-a zis ca de fapt era mama lui de atunci nu am mai vorbit si cred ca mi-a dat ignore. m-am certat cu prietena mea cea mai buna si stiu ca nu ne vom impaca curand. NU mai siimt nimic. nici ura din dragoste nici dispret nimic straight face nu stiu ce sa fac sa-mi revin pe picioare.va rog frumos ajutati-ma

3 răspunsuri:
| St3fY_3193 a răspuns:

Pai s-a cam sup nu prea stiu dcsad dar prietena ta find cea mai buna pr va trebuie sa te ierte pentru ca nu e degeaba pr ta cea mai buna, vb cu el si lamureste dc sa sup sau ce are si cu prietena ta ar trebui sa iti fie alaturi la orice doar e prietena tawinking rezolvati voi:X Successs

| mvp97 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti ceri scuze prietenei tale opentru ce ai facut si sa ii ceri ei sfatulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Sincer,eu cred ca trebuie sa gandesti la rece aceste momente, deoarece trec, crede-ma.Am trecut si eu prin astfel de momente,de multe ori,si in plus,nu numai ca ma certam si cu prietena mea,si cu iubitul in aceeasi zi,ma mai certam si cu mama,si nu era deloc placut,plangeam de nervi,mi se parea ca sunt cea mai ghinionista,ca nu mi se poat intampla lucruri chiar asa de urate,etc.Dar mi-am dat seama cu timpul ca astfel de momente trec de la sine, si ca cel mai bine e sa ma calmez, si sa astept sa imi treaca nervii si mie si celor cu care m-am certat si sa discutam la rece.Bafta multa:*