| FumeZ sEnTimEnTe a întrebat:

m-am intilnit cu-n baiat 2 ani si de foarte multe ori niam certat!?
Insa acum am ajuns la asta ca sa-i spun eu ca gata! La-m ertat de foarte multe ori, dar deacum nu mai puteam, cauza a fost ca avia o alta fata, si daca nu era cu mini era cu ia, dar mie permanet imi spunia ca se duce la ia numa ca sa-si faca treburile, sau ca nici nu sa vast cu ia(fata e o c***a). M-am despartit de el, acum e cu ia! ma simt foarte reu dupa despartire, dar vreau sa merg inainte, insa el nu ma lasa in pace:ma suna, sau unde ma aflu vini si el, daca nu cu ia, singur, imi cere sa vorbim dar mereu il refuz, toata dragostea mi sa transformat in ura, poate undeva in adincu inimii mai arede ceva pentru el, dar nu mai vreau sa-l ert! Ma telefoneaza :mi-a spos sa es sa ne vedem dar l-am refuzat, ma ruga dar nu si gata! i-am spos ca totul so uitat, dar el ca nu ca nu si ca ma gresesc! insista sa esim sa ne vedem ca lui ii dor dar nu si nu! Mia cerut sa ma gindesc si ca ma va suna peste 10 min sa-i spun rezultatu, i-am spos ca nare rost sa ma suni caci raspunsu e NU! i-am spos ca nu vreay sa-mi fac probleme dar el ce ai invidere:si i-am sposc a am prieten! sa cerut scuza ca m-a sunat si mia spos pa! am facut bini ca la mintit ca am prieten? sa cerut scuze si mi-a zis PA! SI iata ca az ma telefonat iar si-mi cere sa fim amicii si nu dusmani, din nou i-am refuzat si i-am spus ca asa amici ca el n-am nevoie! Mi-a mai spus sa nu vb asa cu el si atit de rece, am spus ca cua sa persoane nu poti vb frumos! Am folosit sfatul d-voastra, si l-am intrebat daca imi doreste binile. mi-a raspuns ca DA, am spus ca cada e da atunici lasa-ma nu ma mai telefona, uitama fama ca sa fiu inexistibila, si lasa-ma fa-mi traiesc viata cum merita de trait! Dupa spusile mele imi zice:puisor ce e cu tine. i-am spos cai vurut sa spui X da nu puisor, si el da scuze m-am gresit :-|! la sfirsit mia dorit o somn dulce si mi-a spus ca deacum nu ma va mai deranja! Dar mi-e atit de greu, ma doarte sufletu, De ce nu pot cu un alt baiat? mereu e el zi si noapte in gindurile mele, az noapte n-am dormit un ochii;( imi aprea in fata ochilor si ma luau amintirile... urasc tot ce-i legat de el. cum sa mai procedez, ajutatsima,,, va multumesc mult! pupici

16 răspunsuri:
| MosCraciun a răspuns:

Problema ta este : ca ai nevoie de un Dictionar Explicativ Roman.

| Elena_7763 a răspuns:

E grav straight face Sa mai treci si tu pe la scoala, de preferat clasele primare (I-II), sa inveti sa scrii romaneste.

| FumeZ sEnTimEnTe explică:

George...ar fi bine sati inchizi gurita ceia a ta stupida big grin.si nimi nu te-a rugat sa-mi scrii.

Elena ...ms tie la fell. dar tie tiar trebuia sa mergi al gradinita sa imveti moldovineascca ca ajuta big grin

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Eu sunt moldovean (născut şi crescut în Bârlad) şi totuşi nu scriu cu picioarele asemenea ţie. Pe scurt tu şi limba română sunteţi la fel de străine ca mine cu Yin Tsonping din China.
2. Tu-l ţineai inactiv sexual de multă vreme (tu cu tastatura ta ai scris asta într-o întrebare precedentă). Tu ai senzaţia că fiziologia masculină e bătaia ta de joc la nesfârşit?
Şi pe mine dacă m-ar ţine prietena inactiv sexual mai mult de un an aş merge la alta, oricât aş iubi-o.
3. "moldovineascca"? Aaah... tu eşti aia care citeşti dicţionarul moldovenesco-român a lu' Istrati, nu? Pe moldoveneşte la "tractor" (conform dicţionarului mai sus amintit) îi zice "căruţă cu motor", aşa-i?
Hai pa!

Kongeriket,,, ai vurut sati arati cit de destep esti dar sa primit cu totul invers big grin.adika prostut in sensu cuvintului! tu amcar ai idee cei asta limba moldovineasca?big grin

| agent000 a răspuns:

Grea rau gramatica asta. pune fetita mana pe carte si lasa dragostea ca vine ea...
si ca sa-ti raspund... ce vrei sa-ti facem noi sau cum sa te ajutam? u ai zic ca nu mai vrei sa ai de-a face cu el, atunci nu-i mai raspunde cand te suna sau cand te cauta si o sa-l uiti cu timpul, nu stiu ce e asa greu din moment ce u deja ai hotarat asta.
succes

| djza a răspuns:

Eu te-aș ajuta cu cea mai mare plăcere dacă aș descifra ce ai scris tu acolo. Nu te critic, ți-o spun sincer pentru a evita astfel de situații în care, dupa cum bine vezi, nimeni nu înțelege ce spui tu și astfel tu te enervezi. Încearcă să te concentrezi când scrii, astfel încât să înțelegem și noi și să te putem ajuta. Știu că te vei enerva și pe mine, dar eu am vrut doar să te ajut. Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o adaug la favorite sa te dau exemplu! Negativ, evident!

| Libelle a răspuns:

Mama ce imi place accentul ala al tau molodovenesc sau ce e.
parca esti de prin chisinau nu? eu st olteanca, imi place perfectul simplu pe care il folosim dar nici chiar asalaughing deci maca scrie moldoveneste da scrie corect(desparte cu cratima unde e nevoie, nu mai poci cuvintiele)
nu ma iau de tine sau ceva de genul, asa ca nu sari.
deci...se ducea la aia sa ii faca aia poftele nu? dar daca el pe tine te iubeste? poate are ceva mai puternic pentru tine decat pentru aia, asa ar fi renuntat el demult. de ce nu ii mai dai o sansa? si ii explici ce nu ti-a convenit la el si la comportamentul lui, ca te-a durut ce ti-a facut.hai,treci peste orgoliu.
tu stii mai bine, dar eu asa zic.:*

Diana♥ღ♥•ºAnAid... i-am dat nu nu-ma o sansa si mai multe, mereu imi zice ca se schimba dar nimic

| Libelle a răspuns:

Pai atunci suporti situatia
e o despartire, el a avut si parti bune si parti rele, te-ai bucurat alaturi de el, ai suferit, dar daca si tu ai ajuns la concluzia ca nu se mai poate, treci peste.greu dar treci.
stiu... el se baga in continuare in viata ta, si ti-e greu, probabil stie ca il iubesti, si incearca sa te manipuleze, dar nu-l lasa.
chiar incearca sa iti faci alt prieten, e clar ca nu te merita daca te-a inselat adesea.deci,crede-ma nu merita sa suferi pentru el.

| BilliOnaire a răspuns:

Scuze ca zic dar, invata sa scrii si apoi vino aici si povesteste'ne problema ta, etc.

| nivajna a răspuns:

Pai eu zic ca cel mai bine e sa-l uiti nu mai are nici un rost sa-l ierti prea multe ai suportat mai intii gindeste-te ca esti fata si nu trebuie sa te lasi calcata in picioare de catre un baiat mai ales ca acesta dupa spusele tale eu vad ca lui ii oarecum de tine isi face nevoile la alta si apoi iarasi la tine crezi ca e normal. uita-l si nu te mai gindi la el nu te merita in toate sensurile cuvintului.si chiar daca te suna raspunde-i rece si daca vezi ca iarasi incepe cu viariante care ies din orizonturile prieteniei i-o inkizi in nas lasa-l sa inteleaga ca nu numai el poate provoka durere.succese.pa te pup

Fallen...ms mult pentru sfat! ASA VOI fACE...

| LoveMoose a răspuns:

Hello...Papusa,moldoveneasca asta nu se foloseste si in scris. Ia rescrie tu toata povestea asta, frumos, citet, cu virgula, cu cratima si cu ce se mai foloseste...si sa vezi tu ce de raspunsuri folositoare o sa primesti!winking