| Sabrinaaaaaaaaaaa a întrebat:

Bună, m-am masturbat de multe ori, cu degetele, morcov, cozi de la pensule. Dar niciodata nu mi-a curs sange si sunt sigura 100% ca nu mai sunt virgină. Voi ce ziceti?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Morcov? De import sau de la noi?

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu ai folosit și un penis, se cheamă că ești virgină.
Cu siguranță nu mai ai himen, sau e unul foarte elastic, dar asta este altceva.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu stiu ce dimensiune a avut morcovul sau cozile de pensulă, dar cred ca trebuie ceva mai mare puțin să te dezvirginezi ca lumea. Încearcă cu un castravete fabio data viitoare happy sau ceva mai gros, de preferat un penis. E posibil să mai fi virgină, dacă nu ai rupt himenul încă, poate îl ai mai elastic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai himenul foarte elastic si nu iti curge sange numai in momentul cand introduci ceva mai gros...dar decat sa iti bagi morcovi si cozi mai bine incerci cu dusul sau un vibrator sau marginea patului sau ramai doar la degetele tale e mai igenic

| Konstantinos99 a răspuns:

Pai daca mergi la ginecolog el stie ca esti virgina daca ii spui pentru ca verifica in interior unde un contact adevarat ar fi produs cava schimbari, ori un obiect nu poate! Esti virgina pana ai primul raspfat cu un baiat, de preferat dupa casatorie.

| Hypefox a răspuns:

Virgină nu din păcate. Virgină înseamnă ca absolut nimic, nici măcar degețelele să nu intre acolo și practic dezvirginarea oficială ar fi cu un băiat să înceapă el tot și chestia asta să fie primul concept sexual.

| GirthD a răspuns:

Tu ai pofta si n-are cine.

eu zic sa iti faci un iubit si lasa morcovii.

cati ani ai?

| honokamaru a răspuns:

Virginitatea e doar un concept, nu trebuie sa sangerezi ca sa nu mai fi virgina. ai himenul elastic. se poate întâmpla si cand faci sex.

| Samir1945 a răspuns:

Ai himen elastic și trebuie ceva mai gros și mai mare