| Frumusicasexy a întrebat:

M-am masturbat pentru prima oara. Mi-a placut dar dupa m-a durut foarte rau burta. Credeti ca m-am dezvirginat?

3 răspunsuri:
| Xdreaper21 a răspuns:

Nu ai cum sa de dezviginezi prin o basturbare corecta
Dar daca ti-ai bagat mana pana la umar in **** fii sigura ca se poate

| corbulalbrosu a răspuns:

Masturbarea intravaginala efectuata prin practicarea asa numitei "degetici" sau prin folosirea unor obiecte lunguiete gasite prin sertare sau camara, ori cele confectionate in mod expres in vederea obtinerii de satisfactii sexuale, NU provoaca dezvirginarea persoanei respective. In cazul in care din neatentie sau din cauza folosirii unui obiect neadecvat, prea gros, etc. se produce lezarea/deteriorarea/ruperea himenului prin respectivul proces de masturbare, practic se produce de fapt DEFLORAREA "pasaricii" si nu DEZVIRGINAREA fetei/femeii respective. Cele 2 notiuni sunt complet diferite fiindca DEZVIRGINAREA reprezinta un concept psihic, mental care presupune un contact sexual real prin care vaginul este penetrat de un penis real al unui baiat/barbat, iar DEFLORAREA este urmarea/rezultatul unui proces fizic/mecanic, vizibil, palpabil realizat cu un anumit obiect. In concluzie in urma masturbarii intravaginale nu ti-ai pierdut virginitatea, deci in continuare ai ramas si esti VIRGINA. Multa sanatate!

| aCek1ng a răspuns:

Odata ce degetele tale nu au patruns in vagin nu prea ai cum.