Depinde cu ce te-ai masturbat. Daca ai facut-o cu un obiect este posibil, daca ai facut-o cu degetul si ti-a curs sange se poate sa-ti fi rupt un pic himenul ( himenul se gaseste la intrarea in vagin cel care se rupe si curge sange dar nu e obligat sa curga sange depinde de fiecare persoana). Deci in concluzie daca ti-a curs sange sa se fi rupt himenul partial sau total Sper ca te-am ajutat!
Tot ce e posibil sa nu mai fi virgina dar mai exista si posibilitatea sa te fi ranit[depinde cu ce te-ai masturbat]
M-am masturbat cu un pix
Cu un pix? serios ? hai maa... altceva nu gaseai prin casa? pana si un deget era mai bun, imagineaza-ti ca pixul ala putea fi plin de bacteriii si alte cacaturi . data viitoare incearca ori cu degetu ori cumpara-ti un vibrator sau incearca ceva ce are forma de vibrator macar dar spala-l inainte.
Lol iar tu. daca ti-a curs sange sunt doua posibilitati ori himenul a fost lovit ori te-ai zgariat.anyway ce te agita asa de mult himenul intact?
Nu cred ca ai cum sa te dezvirginezi cu degenu ... daca vrei s'o faci incearca cu ceva mai dur si mai LUNG
anonim_4396 întreabă:
NoName_7094 întreabă:
ingerasha ^^___^^ întreabă: