| LoveIsTheAnswer a întrebat:

sad M-am saturat, deci chiar nu mai inteleg nimic, un baiat la care tin ca la ochii mei din cap si il iubesc mai mult decat orice mi-a dat mesaj aseara ce sanse sunt ca noi doi sa fim impreuna sa o intreb pe mama daca e de acord cu relatia noastra (eu avand 16 ani) si el 30... in fine, eu am vorbit cu mama si a fost de acord pana la urma stiind deja de demult ca eu il iubesc enorm pe el si mi-a spus ca e alegerea mea sa ma gandesc foarte bine sa nu regret mai tarziu. A doua zi acest baiat a vazut-o pe maica-mea si a intrebat-o el personal daca este de acord ca noi sa fim impreuna si i-a spus ca da, el asigurand-o ca ma iubeste si ca va lasa relatia care a avut-o pana acum, dar nu a fost asa, adica el este impreuna cu o fata de aproape 5 ani de zile,(ea avand 19 ani)el nu mai tine atat demult la ea din diferite motive si a incercat de multe ori sa se desparta de ea, insa ea se tine incontinuu de el il suna il cauta ii da mesaje, nu il lasa in pace nu intelegeca el vrea sa puna punct relatiei.
Intrebarea mea cea mare este ca de ce a mai vorbit cu maicamea daca el inca nu s-a despartit de ea? Nu mai inteleg nimic crying

6 răspunsuri:
| consiliera a răspuns:

Voia sa fie sigur.Totusi nu prea vad ce sanse ar avea relatia voastra.El are 30 de ani,e in floarea varstei, ar putea avea ce femeie ar vrea, tu esti o copila.Cu putin noroc i-ai putea fi fiica.Eu zic sa te mai gandesti.Bine.

| ThePunisher a răspuns:

S-au terminat baietii de varsta ta si nu gaseai altul decat pe asta de 30 de ani? La varsta lui vede viata complet diferit de modul in care o vezi tu, si daca la varsta lui umbla numai cu pustoaice de 16 ani, sau de 19 ani, are o problema, parerea mea. Eu zic mai bine sa iti vezi de viata ta si sa lasi prostiile gen 'varsta nu conteaza'. Varsta nu conteaza atunci cand e o diferenta de 1 an, 2, 3 sau 5, dar cand e diferenta de 14 ani, e o relatie bolnava. El ar putea intra la puscarie pentru corupere de minori... In fine, e viata ta, faci ce vrei, dar nu va iesi nimic bun din relatia asta, asculta ce-ti spun.

| uNNe a răspuns:

Wow,este pedofilwinking

| eu1893 a răspuns:

Ofof... Baiatul acela de 30 de ani este deja independent, cu studii si un job (presupun). O asemenea relatie nu are cum sa mearga pentru ca e mult prea mare diferenta de varsta. Lui ii trebuie o fata de varsta lui, si ea cu studii si cu un job stabil... Fii fata matura si intelege ca nu poti sa ai o relatie cu un tip cu 14 ani mai mare. Sorry pentru tine. Nu are rost sa suferi. Bafta

| Catalinaaaa_4517 a răspuns:

Oau` in primul` rand te-as sfatui sa-l lasi si sa-ti continui copilaria :o! Are 30 de ani :o! Ar putea sa-ti fie tata`:o! Chear nu`ti dai seama ca el n`o sa renunte la relatia lui de 5 ani cu acea fata pentru` o copila` ca tine :o! El te tine numa`i sa te foloseasca pentru` ca probabil deja ti-ai inceput viata sexuala` cu el, si el tot asta urmareste`. Deci el te minte ca vrea sa se desparta de acea fatawinking, Parerea mea e sa-ti cauti unu de varsta ta, si sa stai sa-ti traiesti copilaria!

| Alice_7510 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce vrei sa ai o relatie cu unu de 30 de ani :-o Adica ai putea sa te combini cu unu de varsta ta, sau cu 2-3 ani mai mare, dar nu cu 14 straight face El e deja barbat, adica ar trebui sa aiba cel putin sotie.Gandestete prima data!