Voia sa fie sigur.Totusi nu prea vad ce sanse ar avea relatia voastra.El are 30 de ani,e in floarea varstei, ar putea avea ce femeie ar vrea, tu esti o copila.Cu putin noroc i-ai putea fi fiica.Eu zic sa te mai gandesti.Bine.
S-au terminat baietii de varsta ta si nu gaseai altul decat pe asta de 30 de ani? La varsta lui vede viata complet diferit de modul in care o vezi tu, si daca la varsta lui umbla numai cu pustoaice de 16 ani, sau de 19 ani, are o problema, parerea mea. Eu zic mai bine sa iti vezi de viata ta si sa lasi prostiile gen 'varsta nu conteaza'. Varsta nu conteaza atunci cand e o diferenta de 1 an, 2, 3 sau 5, dar cand e diferenta de 14 ani, e o relatie bolnava. El ar putea intra la puscarie pentru corupere de minori... In fine, e viata ta, faci ce vrei, dar nu va iesi nimic bun din relatia asta, asculta ce-ti spun.
Ofof... Baiatul acela de 30 de ani este deja independent, cu studii si un job (presupun). O asemenea relatie nu are cum sa mearga pentru ca e mult prea mare diferenta de varsta. Lui ii trebuie o fata de varsta lui, si ea cu studii si cu un job stabil... Fii fata matura si intelege ca nu poti sa ai o relatie cu un tip cu 14 ani mai mare. Sorry pentru tine. Nu are rost sa suferi. Bafta
Oau` in primul` rand te-as sfatui sa-l lasi si sa-ti continui copilaria :o! Are 30 de ani :o! Ar putea sa-ti fie tata`:o! Chear nu`ti dai seama ca el n`o sa renunte la relatia lui de 5 ani cu acea fata pentru` o copila` ca tine :o! El te tine numa`i sa te foloseasca pentru` ca probabil deja ti-ai inceput viata sexuala` cu el, si el tot asta urmareste`. Deci el te minte ca vrea sa se desparta de acea fata, Parerea mea e sa-ti cauti unu de varsta ta, si sa stai sa-ti traiesti copilaria!
Eu nu inteleg de ce vrei sa ai o relatie cu unu de 30 de ani :-o Adica ai putea sa te combini cu unu de varsta ta, sau cu 2-3 ani mai mare, dar nu cu 14 El e deja barbat, adica ar trebui sa aiba cel putin sotie.Gandestete prima data!
George0197 întreabă: