| Terminatorul2 a întrebat:

Buna m-ati putea ajuta cu ceva, as vrea sa ma despart de pritena mea pentru ca nu mai simt nimic pentru ea (asta e reciproc) dar asvrea totusi sa nu aiba prea mare impact asupra ei
Nu ma luati in deridere ca va injur

Răspuns Câştigător
| sbafbsvlisach a răspuns:

Pai sincer daca te desparti de ea, chiar daca, dupa cum spui nici ea numai simte nimic pentru tine tot o sa se simta ciudat.Chiar nu stiu ce sa faci.Nu-i spune direct gen Ne despartim! dar nici nu veni cu chestii clasicerolling on the floor.Nu-ti fa un plan spune-i doar cum vrei tu. Oricum o sa nimeresti mai bine decat noi, niste straini care nici macar nu iti cunoastem prietena. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking Aa si sa nu cumva sa ii spui asta printr-un mesaj asta ar fi chiar ridicol.laughing

4 răspunsuri:
| Msadjsafsdgfdsfdss a răspuns:

Pai daca zici ca e reciproc,ca nici ea nu mai simte nimic pentru tine,atunci,cu siguranta, nu va suferiwinking Spune-i si tu, pur si simplu, printr-un mesaj, daca n-ai curaj fata in fata happy

| Terminatorul2 explică (pentru Msadjsafsdgfdsfdss):

NEEEE nu-i stilu meu da mersi oricum m-ati ajutat

| Msadjsafsdgfdsfdss a răspuns (pentru Terminatorul2):

Bine,cum crezi! Eu am incercat sa te ajut. Sper sa te descurci :*

| Dragneel a răspuns:

Pai daca zici ca e reciproc. Nu va avea nici un impact pentru ea. Si poti sa faci o formulare draguta. Nu cu : "ne despartim!" sau "ma despart de tine!".
Ceva clasic dar tptusi special: " stii, nu mai merge. adica, te-am iubit, am avut momente frumoase impreuna, dar numai simt nimic. imi pare rau. putem ramane prieteni? "

Sper ca ti-am fost de ajutor. ^.~