Depinde de fata.
Unele sunt atat de lesinate dupa marca masinii, incat nici nu se uita la fata soferului . Aceste tipuri de fete nu se incadreaza in categoria relatiilor serioase.
Mie nu-mi plac baietii care se etaleaza cu masinile lor. De obicei, nu au cu ce sa se laude, asa ca singura varianta e masina. In plus, mi se pare si de prost gust. Nici pentru o aventura nu i-as da atentie unui astfel de baiat, tocmai pentru ca trebuie sa te injosesti prea mult sa te culci cu un baiat pentru ca are masina luxoasa sau mai stiu eu ce.
Conteaza si aspectul fizic si caracterul.
Acum...tu decizi pentru ce ai vrea sa fii apreciat: pentru persoana care esti sau pentru un lucru pe care il detii. In cazul celei de-a doua variante, fetele te vor trata tot ca pe un obiect.
Bafta!
LOL. Nu sunt fata, dar o aventura consta in a face sex o noapte cu o persoane necunoscuta sau prea putin cunoscuta, deja daca exista mai multe intrevederi se numeste relatie cu beneficii! Deci nu cred ca le intereseaza prea mult ce are baiatul daca vor doar un orgasm de o seara
Aici se poate lasa loc de interpretare spre exemplu daca esti in club si esti fata cred ca ti-ar placea sa pleci acasa cu un tip care are un mercedes S class sau un BMW seria 7 decat cu unu care are o dacia logan ruginita chiar daca este pentru o noapte de amor... in Logan pana ajungeti acasa la el sau la hotel iti piere cheful
beausingurlamasamea întreabă: