Deci vei lucra intr-un domeniu care implica a-ti petrece mult timp plecata de acasa (stewardesa poate?)? Ei bine, prietenul tau are dreptate, o sa va "cauzeze" (ca sa folosesc exprimarea ta). Instinctul ii spune ca iti vei gasi pe altcineva si in scurt timp il vei parasi...si mie mi-ar spune la fel. O relatie functioneaza doar atunci cand cele doua persoane isi petrec timpul impreuna. Daca nu, chiar daca initial nu aveai intentii "necurate", vor aparea ispite si in cele din urma vei ceda. Oricine cedeaza.
Ca sa iei o decizie, trebuie sa pui totul in balanta si sa iti dai iti dai seama ce anume e mai important pentru tine: acest job (si ce iti ofera el pentru viitor) sau relatia cu acest baiat.
El nu are dreptul sa decida in numele tau sa i ti decidă el viitorul, daca vrei sa lucrezi in acel domeniu este dreptul tau si alegerea ta, poate anul viitor nu vei mai fi cu prietenul tau si vei regreta ca ai dat cu piciorul unui job pe care l ai vrut, Ce varsta ai? Mult succes la interviu.
20 de ani, mulțumesc!
Daca vrea si el si vrei si tu sa va casatoriti si casatoria e mai importanta decat cariera, renunta la job.
Ce sfat de ev mediu, sfat de femeie care a fost mereu tinuta sub papuc in numele religie.
"dezolarea mea in cariera contează foarte mult..."
De ce ai vrea să fii dezolată în carieră?!?
Cand partenerul nu e in stare sa tina pasul cu tine, cand se opune drumului pe care vrei sa-l alegi, din cauza nesigurantei si frustrarilor pe care le are, singura optiune este sa-i dai un sut in fund. Iti faci si tie bine, dar si lui. Deci nu mai sta pe ganduri, mergi la interviu si da ce ai mai bun din tine pentru a obtine job-ul respectiv.
Trebuie sa faci un exercitiu de gandire si sa te decizi ce este mai important pentru tine : iubitul tau sau o cariera care nu este obligatoriu sa tina.
In ziua de astazi locurile de munca si oportunitatile de cariera apar si dispar ca ciupercile dupa ploaie. In plus nimeni nu garanteaza ca te vei adapta bine la noul loc de munca, chiar daca spui ca iti doresti acest job de multa vreme.
Imaginea pe care ne-o facem noi poate fi diferita de realitatile acelui job.
Si este bine sa te gandesti unde te vezi peste 5 ani.
Casatorita cu acel baiat si eventual copii (daca iti doresti ) sau o cariera in acel job. Si nimeni nu garanteaza ca vei gasi un alt baiat cu care sa te intelegi la fel de bine (avand in vedere ca aveti doi ani impreuna).
Traiul in Romania este dificil si este foarte greu sa iti faci o familie. Insa, in timp, cu truda si sacrificii si daca italnesti persoana potrivita se poate orice.
In afara tarii singuratatea provocata de absenta unei relatii stabile te poate debusola total.
Tocmai am facut un exercitiu de gandire pentru tine. Nu trebuie decat sa pui in balanta lucrurile si sa iei o decizie.
Succes!
"Tocmai am facut un exercitiu de gandire pentru tine."
Mai degraba e un "exercitiu de gandire eronata".