Mna,si eu imi incerc uneori farmecele la misto pe net cand ploua, dezbrac cate o copila de 16 17 ani.Insa asta e doar de fun.Real? Daca pica, pica bine.Nu iar bine, insa ma orientez, fac pe prostu, uneori ma simt pedofil ca ma bag in seama cu copile de 16 ani care arata de 20 + insa sunt barbat,sunt tanar,ochii vad inima cere,daca e vorba sa am o aventura cu o minora,nu o prostesc cu chestii de gen ' te iau de sotie' sau ' te iubesc' ii spun termeni mai complicati,o aburesc,dar in acelasi timp ii explic ca e vorba de o aventura, dar o fac in asa fel in cat sa fiu sigur ca nu prea intelege, sa o zapacesc In plus, eu nu zic nimic, eu trebuie sa ma asigur ca ea nu zice.Complicat Pe scurt, vrea sa ti-o traga putin. Daca nu normal, macar un mic oral ai grija puisor.Nici bine nu ai invatat sa asezi un absorbant, deja cauti atentie din partea unui barbat viril si potent? Ai grija
Nu te cupla cu el, e mult prea mare pentru tine. Va dori sex la varsta asta si va sti cum sa te faca sa ii oferi ce doreste. Plus ca dupa un timmp se va plictisi de tine, faceti parte din lumi diferite, la varstele voastre preocuparile sunt mult prea diferite.
Daca esti o fata serioasa, si la locul tau poti sa intri cu mine intr-o relatie, eu nu am avut niciodata o relatie. Poate ne vom cunoaste intr-o zi )))))) am numai 17 ani, 2 ani diferenta e mai bine asa .Glumesc Buxbux11.Dar e bine sa mai astepti.
Ai dreptate, prea perfect se crede Herrculini asta , fara resentimente, condoleante
Si vrea si sex ))))) mai ales cu 15 ani mai mare, e clar.Ai grija sunt multi violatori...
Fugi vorbesc serios. Vrea doar sa se culce cu tine sau sa faca putin misto.
In situatia asta n-ai nevoie de sfaturi, e destul de logic ca e prea mare pentru tine. Si la fel de logic e ca te considera prostuta la varsta pe care o ai, deci iti poti da seama de aici unde duce gandirea lui imbecil.
Pai ia gandeste-te:tu ai 14 si "te indragostesti" de un copil de un an.nu-ti vine sa crezi ca e adevarat nu?! pai cam asa e situatia dintre voi doi.nu fac aluzie ca tu ai fi un bebelus dar ti-am dat un exemplu.tu de exemplu spui:ce sa fac eu cu bebusul? e prea mic pentru mine.asa zice si el de tine.