| katty_8059 a întrebat:

BUNA...ma ajuta si pe mine cineva? m-am indragostit de un baiat si nu stiu cum sa-l cuceresc. E mai mic decat mine ar tot ce pot spune e ca e dragoots :*...va rog haideti cu sfaturi

Răspuns Câştigător
| Fabian29 a răspuns:

Pentru inceput incerca sa vezi daca si el este atras de tine... dejeaba iti place tie de el daca pe el nu il intereseaza...

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Daca ii place de tine, ce ar fi sa lasi ca lucrurile sa decurga normal - sa te lasi cucerita. O fata, cu cit e mai greu de cucerit, cu atita mai mare valoare va avea in ochii baiatului ce o cucereste. Eventual poti sa ii dai de inteles ca iti place de el, dar nu mai mult. Eu, daca as fi fata, nu mi-ar place sa cuceresc un baiat, caci ar insemna ca acel baiat e un pampalau daca nu e in stare sa ma cucereasca.

| nely19 a răspuns:

Buna...eu cred ca el ar trebui sa te cucereasca pe tinehappy

| ♥♥♥S!m0n!k99♥♥♥ a răspuns:

Bine eu st cine este fiindca sunt o prietena d a Katalinei.hmmm.este un baiat d 10 ani p nume Micu

| ♥♥♥S!m0n!k99♥♥♥ a răspuns:

Da katty e miquu nu?rolling on the floor)
stai linijtita e prost ca noaptea credemaa love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dragute sunteti amandoua :* :* iar pentru iubit aveti destul timp. facetiva doar amici, nimic mai mult, dragostea de adolescent nu e dulce.se va pierde cu timpul, inca sunteti copii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dragute sunteti amandoua :* :* iar pentru iubit aveti destul timp.facetiva doar amici,nimic mai mult,dragostea de adolescent nu e dulce.se va pierde cu timpul,inca sunteti copii