| KidutzuLuvv a întrebat:

happy
Ma ajutati cu niste sfaturi?batting eyelashes
Deci "imi place un baiat" cu care am mai stat straight face dar am facut o prostiesad 'l`am inselatrolling eyes " dintr-un motivoh go on de gelozie...
[asta s`a intamplat acum vreo 2 luni thinking ] si 1 luna nu am mai vorbit... dar cam de o luna vorbim zilnic la telstraight face si pe mess cam [ 3 ore pe zi la tel]
pe mess putin mai mult >:"

Eu vreau sa ma impac cu elsad
Lam intrebare daca vrea. [acum 2 saptamana] si mi-a zis ca cicaoh go on [ma mai gandesc]... si au trecut 2 saptamana de atuncisad
mi-a mai zis ca [tine mult la mine] straight face rolling eyes
dar nu inteleg dc nu vreasad... i-am promis ca nu o sa mai fac la fel...straight face

Ieri mi-a trimis un mesaj in care scria "am desenat ceva pentru tine... happy cand poti sa intri pe mess sa ti`l dau" straight face

Am intrat... Era un desen cu multe inimioare pe care scria I love you straight face

x_X si mai jos era "pisikutza meastraight face"

Decii... nu stiu ce sa credsad
subiectul cu :Vrei sa ne impakam?: nu prea as mai vrea sa-l aduc ca poate "il stresez chatterbox"
aveti vr`un sfat?batting eyelashes va rog:* casad sincer am inceput sa tin mul la elsadsigh
Dau o FUNDA si multe voturibatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Foxy_4643 a răspuns:

Hello sweety:p sfatul meu este sa nu-l mai stresezi cu tema asta...si lasa-l sa vezi daca chiar te iubeste cu adevarat. Asta vezi atunci cand incerci si esti un pic mai nepasatoare si indiferenta, suporta cateva zile si vezi daca te cauta si daca se intereseaza de tine... daca tu nu faci nimic ca sa primeasca atentia ta.

1 răspuns:
| Divalicious_6994 a răspuns:

Draga mea...am`avut si eu aceiasi problema.sincer.si as fi onorata sa te ajut.eu nu iti spun acum cu rautate.dar daca el iti face desene, alea lea si ce iti mai spune el sincer sunt curioasa daca te baga`n seama la scoala sau in wichend. daca este asa inseamna ca inca simte ceva pentru tine si cand vrea sa-ti spuna sa va impacati poate se gandeste ca la-i dezamagit.si nu vrea sa-ti mai dea vreo sansa tinete de capu lui ca poate vei reusi.Te pup si multa bafta in continuarekiss