Este vorba de pastile ANTICONCEPTIONALE care se folosesc cu scopul de a nu permite sa se formeze o sarcina. Se pare ca habar nu ai despre ce este vorba, din moment ce confunzi pastila AC cu pastila de a 2 zi adica cu pastila CONTRACEPTIVA. Scopul acestor pastile este cel de a nu permite organismului sa produca OVULUL in consecinta in organism NU EXISTA nici macar OVULUL/OUL din care sa ia nastere o sarcina, dara-mi-te samai existe si un copil . Chiar nu-ti dai seama de aberatiile perorate cu atata patos?
Mai bine nu mai folosi niciodată astfel de tablete.Pe lângă faptul că au atâția hormoni încât îți dau organismul peste cap pentru luni de zile, dacă s-a conceput totuși un copil, îl ucizi și la judecata de apoi vei sta cu el față în față si te va întreba de ce l-ai omorât. Dacă ai rămas cumva gravidă, mai bine dă-l spre adopție dacă nu poți să-l crești iar dacă nu mai bine nu mai face sex fără a fi căsătorită, ce rost are să fii obiect sexual pentru cineva și să trăiești cu anii în sresul ăsta. Dumnzeu ne-a creat ca să nebucurăm de sex cu cineva care să ne protejeze, să-și asume răspunderea pentru eventualii copii nu ca să fim exploatate în numele nu știu ccărei emancipări și să ne murdărim conștiința prin crime și curvie.
Este vorba de pastile ANTICONCEPTIONALE care se folosesc cu scopul de a nu permite sa se formeze o sarcina. Se pare ca habar nu ai despre ce este vorba, din moment ce confunzi pastila AC cu pastila de a 2 zi adica cu pastila CONTRACEPTIVA. Scopul acestor pastile este cel de a nu permite organismului sa produca OVULUL in consecinta in organism NU EXISTA nici macar OVULUL/OUL din care sa ia nastere o sarcina, dara-mi-te samai existe si un copil . Chiar nu-ti dai seama de aberatiile perorate cu atata patos?
Procedeul corect de urmat este descris pe larg in prospect. Acesta depinde in a cata saptamana de administrare s-a intamplat incidentul. Este descris pe larg cum se procedeaza in fiecare din cele 3 saptamani de administrare a pastilelor AC Yasmine. Deoarece nu ai precizat in ce moment ai uitat sa-ti adminisrezi acea pastila este singurul raspuns corect in acest caz. Multa sanatate.
Zilnic la ora 19, înseamna puțin mai mult de 13 ore. Citește mai cu atenție!