Buna! Propune-i prietenului tau sa mergeti in parc si sa il cheme si pe el. Sa te faci frumoasa ca sa ii atragi atentia!Succes
Poate ca prietenul comun te place si nu vrea ca tu sa te intalnesti cu acel baiat
Sau...asteapta sa-l suni tu Dar nu te recomand sa faci asta Sa nu pari disperata
Atunci cand un baiat promite ca suna, trebuie sa astepti trece ceva timp pana cand se decide sa faca asta adica nu vrea sa arate cat e de interesat, insa devine enervant asteptatul asta stiu si eu cum e
Dar sa stii, ca atunci cand te astepti mai putin, atunci el va veni (sau macar va da un semn de viata).
Trebuie doar sa ai rabdare
Bafta
Eu as spune sa te intalnesti cu 1 baiat si sa te tii de mana cu el, trecand prin fata acestui baiat care vrea sa te cunoasca si asteapta sa vezi daca face ceva bafta!
Pai e simplu nsuh daca ai vazut filmul the secret e film foarte bun ti-l recomand te invata ce inseamna viata imagineazati ca baiatul acela te va suna maine si o sa vezi ca maine vei fi apelata sau cautata de el incearca ce ai de pierdut inchide ochii si imagineazati nu astepta ca ramai cu asteptatu si fi sigura pe tine adica gandeste-te asa daca ma vrea suna daca nu e cam slab pentru tine pentru ca stim cu totii baietii fac primul pas intotdeauna bafta!