| AnemonaP a întrebat:

Ma ajutati si pe mine cu un sfat? Am facut cunostinta cu un baiat printr-un prieten comun. Si lui i-a spus ca ma place si vrea sa ma cunoasca si eu i-am spus lui ca imi place de el. Vreau sa il cunosc, vrea sa ma cunoasca.Am nr lui de telefon, are numarul meu de telefon, dar nu a facut nimic pana acum. Ia spus prietenului meu ca ii place un pic de mine si ca vrea sa ma cunoasca mai bine ...de o saptamana astept sa vina sa ne cunoastem... dar nu stiu. i-am spus de mai multe ori prietenului meu sa il cheme ..mda.Ce sfat imi dati? va rog
Funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide

5 răspunsuri:
| LovelyAnna a răspuns:

Buna! Propune-i prietenului tau sa mergeti in parc si sa il cheme si pe el. Sa te faci frumoasa ca sa ii atragi atentia!kissSucceslove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca prietenul comun te place si nu vrea ca tu sa te intalnesti cu acel baiat thinking
Sau...asteapta sa-l suni tubig grin Dar nu te recomand sa faci astahappy Sa nu pari disperatabig grin
Atunci cand un baiat promite ca suna, trebuie sa asteptilaughing trece ceva timp pana cand se decide sa faca astabig grin adica nu vrea sa arate cat e de interesat, insa devine enervant asteptatul astalaughing stiu si eu cum ebig grin
Dar sa stii, ca atunci cand te astepti mai putin, atunci el va veni (sau macar va da un semn de viata).
Trebuie doar sa ai rabdarebig grin
Baftakiss

| CyberCode a răspuns:

Eu as spune sa te intalnesti cu 1 baiat si sa te tii de mana cu el, trecand prin fata acestui baiat care vrea sa te cunoasca si asteapta sa vezi daca face ceva smug bafta!

| teenagedream1994 a răspuns:

Pai e simplu nsuh daca ai vazut filmul the secret e film foarte bun ti-l recomand te invata ce inseamna viata imagineazati ca baiatul acela te va suna maine si o sa vezi ca maine vei fi apelata sau cautata de el incearca ce ai de pierdut inchide ochii si imagineazati nu astepta ca ramai cu asteptatu si fi sigura pe tine adica gandeste-te asa daca ma vrea suna daca nu e cam slab pentru tine pentru ca stim cu totii baietii fac primul pas intotdeauna bafta!