| madalina2090 a întrebat:

Buna. Ma bucur ca pot sa pot pune aici o intrebare unde nu ma cunoaste cineva si nu ma judeca. Nu pot sa intreb nici pe prietene sau pe altcineva ca apoi se uita ciudat la mine si ma judeca.
Am un prieten acum si ne-am vazut si atins in pielea goala, mi-a facut un pic chestia aia cu limba acolo, si m-am gandit ca dupa aia trebuia sa ii fac si eu LOL ca asa am vazut ca se face, dar el nu mi-a cerut sa ii fac, si mie imi e rusine sa plece de la mine, ca poate crede ca sunt curva, desi nu am mai facut niciodata, dar voiam sa incerc si sa ii fac si lui placerea. Dar vad ca el nu a zis nimic, asa ca am procedat bine, sau trebuia sa am curaj sa fac fara sa ceara el?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cati ani ai?

| Madaxo97 a răspuns:

Fa si tu dacă asta vrei, e mai frumos sa fie reciproc sexul oral, ar fi fost un pic ciudat sa îți ceară sa o faci, a fost un gentleman, data viitoare comunicați si întreabă-l direct dacă vrea, nu cred ca o sa zică nu, ii explici ca e prima data si vrei sa încerci sa vezi cum e, si sa nu te judece, comunicați foarte mult despre ce v-ar placea, si ce nu, este important.

| madalina2090 explică (pentru Madaxo97):

Da, am vazut ca nu e ca alti baieti, sa fie nesimtit si sa imi dea ordine

| Robert2526 a răspuns:

Pai daca simti ca vrei, o faci.Nu doar pentru el, ci pentru ca vrei. Nu e nimic ca nu ai facut acum, incerci data viitoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. Cel mai înțelept lucru ar fi să-l cunoști înainte pe băiat și în timp să dezvolți abilități de a cunoaște cam ce gen de băiat e cel cu care inițiezi un act sexual. În sine nu ar fi nimic greșit dacă ai face asta și în nici un caz cur*ă.

| madalina2090 explică (pentru anonim_4396):

Da, ne cunoastem deja de 4 luni suntem impreuna doar ca nu am facut treaba aia cu penetrare laughing))

| anonim_4396 a răspuns (pentru madalina2090):

Sexul oral e ceva foarte firesc și des întâlnit. Din păcate la noi e un subiect tabu și la fel ca în multe alte privințe, românii judecă. Așadar nu sunt altceva decât preconcepții. Poți fi o femeie de moravuri ușoare fără să faci sex oral și poți fi o femeie exemplară chiar dacă o faci. Comunicarea este cheia. El dacă îți comunica sau tu și mai ales dacă amândoi aveați inițiativă, totul era de la sine, însă nu e târziu să faceți asta acum.

| FlorinVictor20 a răspuns:

Parerea mea este sa faci ceea ce simti, daca nu esti pregatita nu o face, dupa o sa regreti, daca debea te cunosti cu el si nu aveti o relatie nu o face, pentru ca oamenii in general sunt imprevizibili si nu sti ce pasarele sau parere imprastie in stanga si in dreapta.Este strict parerea mea

| madalina2090 explică (pentru FlorinVictor20):

Pai de aia nu am indraznit sa fac, sa nu creada ca sunt curva, ca apoi povesteste la alti baieti care poate ma cunosc