| Adrian66799 a întrebat:

Ma cheama Adrian si vreau sa va intreb ceva.Am 14 ani (va rog nu ziceti ca sunt mic) si vreau sa fac sex cu iubita mea si ea nu e de acord.Ce as putea sa fac sa o conving? Pot sa ajung la inchisoare daca facem sex?

Dau coroana!

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce coroană mă, funda, coroana e pentru morți. Asa ca tine o pentru prietenii tai coroana, si lasa sexul ca nu e de tine, nu obliga fata.

| Alejay a răspuns:

Pai in primul rand nici bine nu-ti cunosti corpul placerile si gusturile si doresti sa faci sex cu "iubita ta".
Este logic sa nu fie de acord.

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca nu accepta sa faca sex la o asemenea varsta frageda fiindca este o fata constienta de posibilele urmari ale unei astfel de fapte. In cazul in care ai incerca sa intretii un act sexual prin folosirea fortei, importiva vointei ei, ai deveni un violator adica un nemernic.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea nu vrea sex cu tine, nu ai ce sa-i faci. Mai asteapta pana ii va veni pofta de sex.

| h3r a răspuns:

Roagă-te să nu iei o bătaie zdravănă de la tatăl ei.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

De cand pui si conditii ma puta bleaga? Pai daca n-ai fi mic nu ai pune intrebari din astea, aia mari stiu ca la 14 ani nu se face sex. Deci stii tu ceva ca nu e ok, dar vrei s-o convingi. Mai spui si ca e iubita... Pai tu abia ai invatat cum te cheama ma. Du-te si plimba cercul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa ramai la labawinking

| lBroken69 a răspuns:

Da-i coroana lui MA-TA!

| MrCaNaByS a răspuns:

Bineinteles ca nu e de acord, la varsta ta ar trebui sa te joci cu masinutele nu sa faci sex. Copii din ziua de azi...

| BlueLava008 a răspuns:

Sex iti trebuie la 14 ani? Ai noroc ca nu ti-a dat o palma si a fugit speriata strigand ''viol''.