| maximiliannnn a întrebat:

Buna ma Cheama Alex
Deci este o fata pe care o plac ff mult si ia ma place si eu o plac dar nu stiu cum sa o intreb daca sa se combine cu mine.
Deci intr-o zi am avut la scoala dirigentie si fetele sau gandit ca atunci cand luam vacanta acum de craciun sa facem o petrecere si sa oferim daruri asa ca diriga a scris toate numele de fete pe niste biletele si a chemat baietii sa traga un biletel din coincidenta am nimerit fix fata aia care imi place mie si in primul rand nu stiu ce cadou sa ii dau si dupa as vrea sa o intreb daca sa se combine cu mine bine sa zicem ca a acceptat a 2-a zi ma intalnesc cu ia la scoala si ce fac ce facem?

Răspuns Câştigător
| toxiclife a răspuns:

Pai o intrebi daca vrea sa fie prietena ta nu daca vrea sa se combine cu tine. daca spune nu ii spui ok ramanem doar amici si daca spune da o iei in brate si o saruti [dupa o chemi la un suc un film o chestie la scoala te comporti normalwinking fii dragut cu ea ]happy eventual ar fi sa fii numai tu cu ea cand o intrebi sa nu se intimideze big grin BaftA

4 răspunsuri:
| AnaGabitza95 a răspuns:

Cucereste-o. fa-o sa se indragosteasca cu tine. vorbeste-i cat mai frumos. surpinde-o cu gesturi placute. pupicuri. :X propune-i sa faceti craciunu`, revelionu`impreuna.

bafta :*:*

| Annaa_9816 a răspuns:

Eu zic ca e mai bine sa vorbiti fata`n fata. si o intrebi pur si simplu "vrei sa fim impreuna?" sau "Vrei sa fii prietena mea?" mie, una, mi se pare stupid cuvantu "combinat" si cand o intrebi sa pari hotarat sa nu observe ca te intimidezi, majoritatea fetelor le plac baietii mai tupeisti. depinde ca acum sunt si mai multe sensuri. si cu cat te`ai comporta mai dragut cu atat te`ar place mai mult. vezi tu, incearca.hee hee si daca accepta sa nu te intimidezi dar nici prea brusc sa o saruti.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ai putea să înveţi, de la şcoală, cum să scrii corect în limba română şi că pronumele personal la persoana a III-a genul feminin este "ea" şi nu "ia".
Abia după aia înveţi să cucereşti fetewinking.
Pe rând se fac toate!
Salut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vorbiti fata in fata si sa o intrebi daca vrea sa fie prietena tahappy