Pai o intrebi daca vrea sa fie prietena ta nu daca vrea sa se combine cu tine. daca spune nu ii spui ok ramanem doar amici si daca spune da o iei in brate si o saruti [dupa o chemi la un suc un film o chestie la scoala te comporti normal fii dragut cu ea ] eventual ar fi sa fii numai tu cu ea cand o intrebi sa nu se intimideze BaftA
Cucereste-o. fa-o sa se indragosteasca cu tine. vorbeste-i cat mai frumos. surpinde-o cu gesturi placute. pupicuri. :X propune-i sa faceti craciunu`, revelionu`impreuna.
bafta :*:*
Eu zic ca e mai bine sa vorbiti fata`n fata. si o intrebi pur si simplu "vrei sa fim impreuna?" sau "Vrei sa fii prietena mea?" mie, una, mi se pare stupid cuvantu "combinat" si cand o intrebi sa pari hotarat sa nu observe ca te intimidezi, majoritatea fetelor le plac baietii mai tupeisti. depinde ca acum sunt si mai multe sensuri. si cu cat te`ai comporta mai dragut cu atat te`ar place mai mult. vezi tu, incearca. si daca accepta sa nu te intimidezi dar nici prea brusc sa o saruti.
Ai putea să înveţi, de la şcoală, cum să scrii corect în limba română şi că pronumele personal la persoana a III-a genul feminin este "ea" şi nu "ia".
Abia după aia înveţi să cucereşti fete.
Pe rând se fac toate!
Salut.
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: